Thursday, March 25, 2010

DaTinG DaLaM GeLaP

Earth Hour 2010!!!

Rasanya ramai yg dh tau ttg Earth Hour 2010 ni kan.. pada yg x tau lg tu, Earth Hour thn ni adalah pd hari Sabtu ni bersamaan 27/3/2010..

Aku mmg sokong Earth Hour ni.. ingat lg Earth Hour 2009.. time tu aku final year degree.. ddk rumah sewa dgn member2 kamcing.. semua bdk final year.. wktu tu kitaorg excited nak tunggu Earth Hour ni.. dinner kat umh dlm gelap2 tu.. sambil gosip2.. syoknya!!

Tahun ni lak, terpaksa la aku sambut kat umh sorang2.. seram gak eh sambut Earth Hour sorang2.. dh la kwsn LoVeLyHoMe tu x ramai org ddk lg.. huhuhu..

So, my LoVeLy ReaDeRs korang sokong x Earth Hour ni ye? ke x sambut sbb takut gelap?? hehehe..

Jom kita sokong EARTH HOUR 2010!!
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

6 comments:

  1. kitorang pun sokong earth hour thn lepas.tutup lampu umah,g round2 naik kete sejam.sonok pulak.hehee...
    insyaallah..thn nie pun nak buat lagi.

    ReplyDelete
  2. dariee, mmg best kan round2 time mcm tu.. rasa mcm zaman dulu2, xde elektrik..hehe

    ReplyDelete
  3. N, u tido sbb takut ke apa yunk..? thn ni xmo tido k..

    ReplyDelete
  4. aku sukung earth hour ni..alaa ari2 pong aku try x mo bazir letrik...heee

    p/s : aku de bg award kt ko...sile la amik ek jgn memalu

    ReplyDelete
  5. mrs ecam, bguslah if sokong..

    teruskan usaha tu k..

    ada award ye?? thanks k..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ