Tuesday, March 2, 2010

E-Day aDieyZa - My LoVeLy FaMiLy


Tiada yg lebih bermakna apabila majlis pertunangan aku disaksikan oleh semua adik beradik, abg ipar, anak saudara, nenek & atok belah mak abah, mak cik2 & pak cik2 aku, sepupu2 & beberapa saudara rapat mak abah..

Majlis pertunangan yang terakhir di rumah aku since aku anak bongsu.. so lps ni dah xde majlis pertunangan akn berlangsung kat rumah mak abah aku..

Jom layan pic keluarga aku semasa majlis pertunangan aku & cik adiey..










www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

2 comments:

  1. hye adieyza..

    congrats on ur engagement. :)

    i just nak ckp, gambar yg dkt hantaran background dia ada tingkap2 langsir purple tu sebijik mcm gambar time abg i tunang. rumah akak ipar i pun design dia mcm tu n time tunang, diaorg letak hantaran n amik gambar dkt situ mcm gambar u. tiba2 mcm deja vu pulak. dahla design sama, just takde frame gantung2 tu jek.. hehe..

    ReplyDelete
  2. sk, thanks dear..

    ye ker dear? sama btl ye?

    zana pun xsangka lah.. xplan pun nak bergambr kat situ.. but dh photog suruh, ikut jerlah.. hehee

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ