Monday, March 1, 2010

E-Day aDieyZa - Sekitar Majlis

Majlis pertunangan aku & cik adiey telah selamat seperti yang dirancangkan..

Alhamdulillah majlis pertunangan kami meriah dgn kehadiran insan2 tersayang.. semua jiran tetangga, saudara-mara, teman rapat & yg plg penting ahli keluarga aku sendiri ada semasa majlis pertunangan antara aku & cik adiey..

So, now jom layan pic sekitar majlis pertunangan antara aku & cik adiey..












6 comments:

  1. meriahnya majlis tunang..mcm kenduri kawin=)(jelesnya..saye tak tunang..huhu)

    ReplyDelete
  2. mcm kenduri kahwin ke? hehehe..

    biasa2 jer.. but mmg agak meriah ckit since zana anak bongsu..

    xmau jeles2 k..

    thanks sudi drop comment kat blog ni..

    ReplyDelete
  3. taniah dear! semoga cpt2 ke jinjang pelamin.amin..

    ReplyDelete
  4. zahra, thanks dear..

    insyaAllah bulan 7 ni..

    thanks sudi drop comment kat blog ni..

    ReplyDelete
  5. N, biasa2 jer yunk..

    xde grand mana pun..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...