Friday, April 23, 2010

3 BuLaN LaGi!!


3 bulan lagi for our LoVeLyDay..


Semalam jumpa cik adiey.. cik adiey kata kita dh kena mula serius utk persiapan LoVeLyDaY.. sbbnya masa tinggal 3 bulan jer.. adoiiii, cepatnya masa berlalu..

So, hr ni aku dgn penuh bersemangatnya planning mcm2 utk persiapan LoVeLyDaY.. sbbnya aku & cik adiey rasa dh cukup masa utk enjoy2 & now kena fokus utk LoVeLyDaY.. so persiapan utk beli kelengkapan LoVeLyHoMe dihentikan seketika utk memberi laluan pd persiapan LoVeLyDaY..

So, misi hr ni adalah utk print TQ tag yg aku buat semalam.. smlm tunjuk kat cik adiey, dia ok jer.. aku ngaku yer yg mmg aku buat simple hbs sbb guna word shj.. cik adiey kata, nnti dh siap print bg kat dia.. dia nak tolong gunting.. TQ syg!!!

Weekend ni aku & cik adiey ada misi wajib yg kena dihadiri.. utk persiapan selangkah ke alam rumahtangga.. misi apa?? korang teka lah.. (ada ke yg teka cik zana ooiii.. huhuhu)

Apapun, aku & cik adiey berharap agar semua yg dirancangkan berjalan lancar.. sbb xsemua yg kita rancang & idamkan akn jd kenyataan esp bila melibatkan perancangan perkahwinan..

Happy weekend to all my LoVeLy ReaDeRs..

6 comments:

  1. hehehehehe.kakcik nak tekalah. nak gi kursus kawin kan? kalau tak gi takdapat sijil.kalau tak apt sijil,takleh nikah.hahahahaha!

    ReplyDelete
  2. hihi..mst g kusus kawen...xpe2...slamat mbuat psiapan...

    ReplyDelete
  3. kak chik, pandainya bakal adk ipar ku ini.. hehehe..

    ReplyDelete
  4. gee, tepat!! hadiah?? hadiahnya zana tepul tgn kuat2.. hehe

    ReplyDelete
  5. N, bijak la u ni dear.. hihi..

    thanks dear..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...