Monday, April 26, 2010

Kursus Kahwin di Putrajaya

Weekend hr tu, aku & cik adiey gie kursus kahwin.. memandangkan both of us stay kat Putrajaya, so kitaorg ambik kursus kahwin kat Putrajaya jugak.. senang nak gie, xyah bazir duit myk.. hehehe.. lega bila urusan kursus kahwin di Putrajaya ni selesai..


Ada gak yg kata kitaorg lewat sgt gie kursus kahwin ni.. sbb lg 3 bulan jer.. bg aku biasa2 jer.. sbb 3 bulan ni mood nak kahwin makin berkobar2, so mmg sesuai la kot time kitaorg gie kursus ni..

Kitaorg mmg plan nak gie kursus kahwin on 24 & 25 April.. nak tau nape?

Senang nak ingat tarikh ni.. sbbnya majlis bersanding kat umah aku nnti on 24 Julai & majlis sambut menantu kat umh cik adiey on 25 Julai.. ha, kan senang nak ingat tu.. semuanya 24 & 25.. hehehe..


Kursus start 2.30ptg hr Sabtu..1st day mmg best.. topic best & penceramah pun best, esp ada sorang ustazah tu, sgt best!!! 1st day hbs kursus 6.30ptg.. cik adiey trs hntr balik LoVeLyHoMe..

2nd day kursus start 9.00pg.. sesi pagi tu agak menarik.. xdelah bosan mana pun.. lps jer lunch, sgt bosan.. sbb penceramahnya mcm xde semangat jer nak bercakap.. hehehe..

So kitaorg ni pun dgn baru lps makan trs la xbersemangat nak dgr.. tp sesi last sekali xbosan sgt.. so kembali bersemangat..


Kursus hbs 6.30ptg.. Syukur Alhamdulillah.. byk info baru yg aku & cik adiey belajar.. semoga boleh digunakan utk kehidupan slps berkahwin nnti..


10 comments:

  1. cm knl jekk tmpt kursus...al-shahir ekk yunk...

    ustazah die mmg besh..sempoi abes..

    ReplyDelete
  2. dekat mana ye nak register kursus kawen kt putrajaya ni?

    -adah-

    ReplyDelete
  3. da agak da kan..pg amik kusus kawin..tahniah..:-)

    ReplyDelete
  4. N, yup dear.. sama tempat dgn u ambik kursus kahwin.. hehehe

    ustazah tu mmg sgt best!!

    ReplyDelete
  5. anonymous, try bukak this website dear.. http://www.alshahir.com.my/

    leh contact this number dear juga, 019-2876979..

    ReplyDelete
  6. gee, u mmg pintar!! bgus2!!

    syg u sbb berjaya teka.. hihihi

    ReplyDelete
  7. i pun plan nk gi kursus kahwin kt putrajaya jugak. recommended tak tmpt nih? selesa & mknn sedap tak? hehehe.. :D

    ReplyDelete
  8. sk, u ddk mana eh? if putrajaya dekat dgn tmpt u & u xnak gie jauh2, leh la ambik kat sini..

    but most of my friends kata kat damansara mmg byk pusat kursus kahwin yg lg best..

    kat putrajaya ni penceramah separuh best, separuh kureng.. hehehe

    ReplyDelete
  9. i dok putrajaya. sbb tu plan nk pegi al-shahir nih jek. klu dpt penceramah yg kureng, mmg ngantuk lah nnt.. haha

    tuhla, i pun ada dgr area damansara best2. tp nak pegi sana tuhla mcm jauh sikit kan. klu start pagi tu, mmg kena gerak awal..

    ReplyDelete
  10. sk, u mmg ddk putrajay eh.. samalah kita.. hehehe

    if nak yg dekat leh jer gie kat tmpt yg zana gie ni.. mengantuk tido jer la.. hehehe..

    mkn kat situ pun ok, but manis since since org kelantan yg msk.. zana & adiey kan org n9, suka pedas2..

    kalau nak yg jauh, better gie damansara...

    tp tmpt ni pun kira oklah.. ada yg best, ada yg kureng..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...