Wednesday, April 28, 2010

MiSi TQ TaG


Ingat lg x ttg entry TQ tag yg aku buat hr tu?

So smlm adalah misi print TQ tag.. print kejap jer.. xsampai 10 minit.. aku print be4 nak blk keje since nak bg kat cik adiey time dia jemput aku dr office nnti.. kan dia kata rela nak membantu utk menggunting TQ tag aku tu.. hehehe

Tapi aku xde la zalim sgt bg cik adiey semua.. aku just bg suku jer.. tu pun aku rasa dah banyak.. cian lak kat dia..

Suku lg aku tinggalkan kat office, so ada masa lapang leh la gunting TQ tag tu..

Separuh lg lak aku bwk blk umh.. sambil tgk2 tv leh la gunting2 kan.. hilanglah bosan aku ddk kat LoVeLyHoMe sorang2 tu..

So, skrg ni misi utk menggunting TQ tag.. even simple jer but kitaorg puas hati..

Nasib baik aku design bentuk yg senang utk digunting sbb baru gunting ckit aku dh mula penat.. hehehe..

Sbbnya mula2 tu, aku nak buat design bentuk oval atau bulat.. but bila fikir bentuk tu leceh nak gunting, so aku buat design yg bentukknya senang jer utk digunting (pemalas punya bakal pengantin.. hihihi)

Chaiyok2 utk aku & cik adiey dlm misi menggunting TQ tag!!!
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

8 comments:

  1. waaa... tag sudah siap ek.. :) tahniah ..!! teruje biler bace.. ;p

    simpLe.. tapi cantik.... :)

    ReplyDelete
  2. hehehehe...rajin2 kan la diri yer...:-)

    ReplyDelete
  3. faiz, tq2.. meh la tolong.. huhuhu..

    ReplyDelete
  4. aty,tq so much my dear..

    teruja?? hehehe..

    zana buat yg simple2 je la dear..

    ReplyDelete
  5. baguih2...sy tak rasa mcm nak buat...hehehe...

    ReplyDelete
  6. gee, meh la tolong gunting.. hehehe

    ReplyDelete
  7. zainur, zana buat yg simple jer.. tu pun sbb cik adiey rela membantu..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ