Thursday, April 22, 2010

TQ TaG


Hari ni xbape bz.. so ambik kesempatan utk buat TQ tag utk LoVeLyDaY..

Memandangkan aku ni x kreatif, so design yg biasa2 jer.. xde guna software segala mcm.. guna word jer.. hehehe.. simple!!

Walaupun simple tp aku buat dengan usaha sendiri.. tanda aku sgt menghargai kehadiran tetamu di hari bahagia nnti..

Even org akn buang jugak TQ tag tu, tp aku rasa tu salah 1 cara utk aku ucapkan terima kasih pd tetamu sbb xsemua tetamu akn jumpa aku on that LoVeLyDaY kan.. tetamu sgt penting sbb tanpa tetamu xmeriah lah sesuatu majlis tu kan..

Then aku try print.. terus rasa comel jer TQ tag aku tu.. huhuhu (puji diri sendiri lak padahal design guna word jer pun).. malas nak edit2 then terus decided guna design tu utk TQ tag aku..

InsyaAllah ptg ni cari paper utk print TQ tag aku tu.. if jumpa, esk leh la print.. then misi potong memotong akn dijalankan.. chaiyok2 zana!!
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

4 comments:

  1. lagi mudah kan..beli paper yang keras n wangi...sure lawa:-)

    ReplyDelete
  2. Ala,nape akk tak bagitau kakcik jer? Kalo tak, leh kakcik design guna adobe photo untuk bakal kakngah kakcik yang comel kiut nih.. (^_^)

    ReplyDelete
  3. gee, mmg mudah sbb guna word jer.. hehehe.. jnji ikhlas..

    ReplyDelete
  4. kak chik, hehehe.. akk n angah xmo susahkan sesape.. lgpun kak chik kan tgh sibuk exam..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ