Monday, April 12, 2010

AnDaM UnTuK aNaK BonGSu SgT BesT!!


Salam sayang for my LoVeLy ReaDeRs..

Kejapnya rasa cuti hujung mggu.. penat blk kg pun x hilang lagi..

Exam hr Sabtu lepas, kira ok lah.. ada yg susah, ada yg senang.. tp bila kena jwb soalan math, aku mmg mcm budak sekolah rendah beb.. maklumlah dah lama x buat math kan.. sampai sifir pun ada yg terlupa.. hehehehe..

Semalam, aku & cik adiey sempat uruskan utk gie Butik Andaman utk LoVeLyDaY.. sbbnya, bila kitaorg nak gie tempah kad kahwin, abah kata dia yg nak uruskan..

Aku percaya dgn abah utk uruskan kad kahwin aku since selama ni semua kad kahwin adk brdk mmg abah yg uruskan & mmg semuanya terbaik.. so dh xyah nak fikir2 sgt.. just banner jer yg abah suruh aku uruskan.. thank u so much abah!!!

Pagi smlm aku & cik adiey gie Butik Andaman utk our LoVeLyDaY.. first gie Butik Andaman La Ross yg mana andam ni akn uruskan utk majlis sambut menantu di rumah cik adiey.. since andam ni andam yg sama time aku tunang, so dpt hrga yg terbaik..

Aku x request pelamin baru but aku request baju baru jer.. apa yg aku nak, semua andam ni bagi since dia kata aku ni anak bongsu so bg jer lah apa yg aku nak.. hehehe.. thanks Kak Ross!!

Petang lak kitaorg gie Butik Yatie Anggun yg mana andam ni akn uruskan utk majlis nikah, berinai & mjlis sanding kat umh aku.. since andam ni dah rapat dgn kak long aku, so mmg senang nak deal dgn dia..

Aku request baju baru utk majlis berinai & bersanding.. then dia kata dia boleh bg sekali pelamin baru utk mjlis akad nikah & bersanding.. padahal aku x mntk pun.. hehehe..

Then semua yg aku suka & nak, andam ni bg jer.. sbb yg diberi sama mcm andam Kak Ross iaitu aku anak bongsu so bg jer lah semua yg aku hajatkan.. thank u so much Kak Yatie!!!

Kiranya, setakat ni aku & cik adiey mmg xde mslh utk andam for our LoVeLyDaY.. semua discussion berjalan lancar.. Alhamdulillah.. lgpun majlis dibuat sederhana jer, yg penting aku & cik adiey nak semua org happy time majlis tu nanti..

Sorry sesgt sbb xde pic time kitaorg gie butik andam ni.. sbbnya kitaorg over excited nak bincang sampai lupa nak snap pic.. sorry ye u all.. next appointment dgn both butik ni, kitaorg akn snap pic k..

12 comments:

  1. dpt layanan khas yek?mungkin sebab anak last nak kawin yek..sume org ckp cenggitu..heheh

    sy pun ank bongsu^__^

    ReplyDelete
  2. wah...bertuah nyer awak kan..tahniah2:-)

    ReplyDelete
  3. weh,,cm besh gile dgr sal persiapan ni zana...uwaa..tingen2~

    ReplyDelete
  4. wahh bestnyer jd anak bongsu..jeles i taw! hehehe

    ReplyDelete
  5. bestnye....wawa anak no 3....ini tak adil...tak adil =) hehe...anak no 3 nak tumpang dengki =D

    ReplyDelete
  6. mrs drac, sama2 bongsu la kita yunk..

    ReplyDelete
  7. gee, maybe sbb andam tu memahami yg anak bongsu mmg suka mntk mcm2.. so bagi jerlah.. hehehe

    ReplyDelete
  8. farahfatihah, xmo jeles2 k dear.. biasa2 jer tu..

    ReplyDelete
  9. wawa, nnti wawa kahwin mntk adk beradik sponsor.. hehehehe

    ReplyDelete
  10. N, maybe kot.. tp semua biasa2 jer.. asalkan semuanya berjalan lancar dh cukuplah..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...