Monday, April 5, 2010

Kain Nikah Di JaKeL


Lama rasanya x de entry ttg preparation utk LoVeLyDaY.. since x sht ni, preparation pun xde.. cik adiey kata bg aku sht dulu baru fkr ttg preparation..

Semalam aku rasa dh sht ckit.. call cik adiey ajak kuar.. mula2 cik adiey x nak sbb aku baru nak sht.. tp lps pujuk2 n yakinkan dia yg aku dh rasa sht ckit, barulah cik adiey setuju..

So, smlm aku & cik adiey gie Jakel.. kitaorg nak cr kain utk buat baju nikah.. sebenarnya kitaorg cadang nak beli last 2week but time tu kitaorg demam teruk, so terpaksa la tangguh sampai smlm..

Jakel skrg tgh ada promosi giler222.. sempena sambutan ulangtahun Jakel.. so sale mmg best & meletop!!!

Sampai Jakel pkl 11pg.. mmg nak gie pg sbb org kata pg senang nak mntk discount plus org x ramai.. tp silap la.. tgh sale mana blh x ramai org.. pkl 11pg tu dh berduyun2 org kat Jakel tu..

Aku & cik adiey trs gie bhgian baju pengantin.. dpt salegirl yg sgt best & sporting.. smpai2 trs bgtau nak colour apa.. then salegirl ni kuarkan semua jenis kain & corak yg colour kami nak.. mulalah rambang mata!!!
Dah try 5,6 jenis kain & corak, akhirnya aku & cik adiey mula buat kptsn.. bila dh dpt yg berkenan di hati, try lak mntk discount.. mmg dpt la sbb aku dh pujuk rayu salegirl tu.. hehehe..

(bila nak kurus ni???)

Hasilnya dpt la kain utk buat baju nikah utk aku & cik adiey.. plus percuma veil & kain sampin.. kain sampin ni mmg free sbb dgn pembelian RM500 ke ats, mmg dpt kain sampin ni.. semua ni sbb promosi sambutan ulangtahun Jakel la.. dh free, so ambik jerlah..




Memang puas hati sbb kitaorg dpt hrga yg within budget plus dpt yg mengikut citarasa kitaorg.. syukur sbb urusan membeli ni dipermudahkan Allah..

This week akn hntr kain tu kat butik pengantin.. design baju masih dlm pertimbangan.. sempat lg fikir sebelum ahad ni.. hope semuanya berjalan lancar..
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

8 comments:

  1. erk..veil pun dapat free ke? ini tak bole jadi..huhu

    ReplyDelete
  2. wahh..N dlu bli kt gulatis pslnyer ms tu x to jakel ktne...hihihi

    ReplyDelete
  3. rasa mcm nak pergi jakel lg...buleh...huhuhu

    ReplyDelete
  4. wallah. dapat vail & samping free untuk rm500 ke atas? time kita beli dulu, tak ada plak promosi gini? wah.untung la awak. hee ;p

    ReplyDelete
  5. mrs drac, yup dear.. mmg dpt free.. sbb zana pujuk rayu lbh kat salegirl tu..

    ReplyDelete
  6. N, xpelah.. kat mana2 pun sama.. asalkan dpt yg berkenan di hati..

    ReplyDelete
  7. zainur, gie cepat dear.. promosi ada sampai this week.. harga mmg meletop!!!!

    ReplyDelete
  8. thalhazlin, btl dear.. belian RM500 ke atas dpt free hadiah.. ni mmg tgh promosi ulang tahun.. so mmg meriah la salenya..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ