Wednesday, April 7, 2010

MooD eXaM La PuLaK

Sekarang ni aku dh jadi budak sekolah la.. pagi, petang, malam asyik baca buku jer.. bila baca buku asyik rasa ngantuk jer.. teringat zaman study dulu.. bukak buku jer mulalah mengantuk.. dasar kuat tido la aku ni.. hehehe

Sebenarnya aku tgh buat persiapan utk exam sabtu ni.. exam memasuki gred 41, yg apply kat SPA tu..

Keje aku skrg ni kan just guna diploma jer.. ye lah, kan aku lum dpt result final degree aku dh dpt keje govt ni.. so exam sbtu ni utk kelayakan yg guna degree lak..

Harapan nak lulus exam semestinya ada.. even aku tau yg exam tu xsemudah yg disangka.. dr pengalaman senior n member2 yg prnh ambik exam ni, diaorg kata susah.. soalan pengetahuan am, soalan math, kena wat karangan BM & BI, soalan sejarah & mcm2 lg la..

Bila dh lama x tinggalkan zaman study ( 9 bulan tu lama gak kan??), rasanya mcm susah jer nak mengahafal & mengingat mcm2 perkara.. nak buat esei pun mcm dh blurrrr jer.. hehehe

Aku cuba je lah sehabis baik.. ada rezeki, adalah.. if x de rezeki, terpaksalah cuba lg.. ada gak yg kata aku xyah la sibuk2 gie exam ni, dah ada keje tetap skrg ni.. mmg la keje tetap, tapi kalau boleh nak gak keje yg sesuai dgn kelayakan aku..

So, utk semua yg read this blog & follow this blog, aku harap korang doakanlah agar aku dpt buat sehabis baik time exam sabtu ni ye.. thank u so much..
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

11 comments:

  1. ayu pun dpt gak..

    exam tu mmg susah..

    tp gi jela even prep mmg cam hampeh..hehehehe..

    zana bc ape?

    ReplyDelete
  2. study buku malaysia kita jer.. tu pun baru separuh.. ntah bila nak hbs pun xtaulah..

    hope semuanya berjalan lancar.. gud luck ayu!!

    ReplyDelete
  3. gud luck zana...
    akak ni..ade diploma pun kejenye PT je..

    ReplyDelete
  4. insyaAllah..rezki org bdarah manis..ade rezki nya..gud luck babe!

    ReplyDelete
  5. kak ana, thank u so much sis..

    insyaAllah, if ada rezeki nnti kita akn dpt keje yg sesuai dgn kelayakan kita.. sama2 kita doa ye..

    ReplyDelete
  6. N, thanks dear..

    hope ada rezeki zana utk ni..

    ReplyDelete
  7. Goodluck Zana.Wish me luck too!

    ReplyDelete
  8. Good luck zana!
    ismi pun dapat..tapi tak p,sbb tak prepare aper2 pun..hehe..cume awai je yang pg.

    ReplyDelete
  9. ayda, thanks dear..

    best of luck dear..

    ReplyDelete
  10. ismi, thanks read my blog..

    gie jer la try.. even x prepare sgt.. rugi tau x gie.. kalau xcuba, kita x tau..

    ReplyDelete
  11. owhh..larat lagi yehh studyy..elya aritu pun dpt gakinterview spa ni..tapi malas nk study punye pasal..tak gi..ha3..
    gile nye malas kan!!~ha3

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ