Thursday, April 1, 2010

EvoLuSi KL Drift2


Last week aku sempat tgk wayang dgn best friend aku, Ierin, citer Evolusi KL Drift2.. aku x de niat langsung nak tgk citer ni.. sbb aku bukannya suka citer ganas2 n action2 ni.. serius x prnh layan..

Tapi memandangkan Ierin dtg tumpang bermalam kat loVeLyHoMe & beria nak tgk citer ni, aku layankan jer.. call cik adiey nak ajak tgk sekali, but cik adiey x balik dr outstation lg time tu.. so, aku & Ierin jer lah tgk citer tu..

Panggung mmg penuh.. tp maybe sbb weekend kot.. plus citer baru kuar so msti ramai yg tgk.. majoriti yg tgk citer ni guys la kan..

Memandangkan aku xbape minat citer ganas2 ni, so aku rasa oklah citer ni.. mmg banyak aksi yg ganas2.. plg aku xsanggup tgk time Aaron Aziz belasah Farid n Scha.. aku sambil tutup mata tgk adegan tu.. Ierin gelak2 tgk aku.. aku takutttttttt.. xleh tgk ganas2 n org pukul2 ni..

So, if sape2 yg suka tgk citer aksi2 ni, leh la tgk.. xyah la bawak bdk kecik tgk citer ni, takut terpengaruh je budak tu nnti.. hehehe..
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

6 comments:

  1. yeke??? laaa aku br plan nk bwk ank2 aku tngk cite nie....sbb ank2 aku ske tngk cite2 kete lumba ni...eheh

    ReplyDelete
  2. suka tgk cerita2 romantik ala-ala my best friend wedding ker atau cerita2 fairytale...hehehe

    ReplyDelete
  3. mrs ecam, citer ni banyak aksi ganas2.. so just takut kids terikut2 lak.. tu jer..

    ReplyDelete
  4. N, dh member beria ajak so gie la tgk.. best gak la.. esp if org tu mmg suka citer action..

    ReplyDelete
  5. zainur, girl mmg selalu suka tgk citer romantik..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ