Friday, April 30, 2010

CuTi, SaLe & B2B


Dah bape hr xsempat update blog.. byk sgt keje kat office ni.. this week stp mlm mmg asyik tido awal jer.. sbb letih sgt2..

Semalam sampai xsempat nk lunch.. but ptg tu tetiba rasa nak mkn burger.. tp bukan burger kat fast food tp burger yg kat gerai biasa.. punyalah ngada2 kan??

Ptg tu cik adiey tunaikanlah hasrat aku yg mengada2 ni.. mkn burger otai kat presint 9.. thanks syg!!

Korang semua cuti x esok?? mstilah cuti kan.. kata hr pekerja.. tp ada gak yg x cuti kan.. tp dpt gaji triple tu.. masyukkkk..

So msti B2B dh plan mcm2 utk buat preparation utk Big Day kan??

Asal hujung minggu jer penuh la kat kepala & pemikiran B2B utk gie mana kan.. mmg x reti duduk diam la kan.. maklumlah preparation utk Big Day bukannya mudah..

Semalam pun cik adiey siap kata mana jadual hujung mggu ni? nak gie beli apa? nak cr apa? apa lg yg x beli? nak gie jumpa vendor apa? ( perli ke apa cik adiey ni??)

Sekarang sana sini ada sale.. kalau dulu xdelah selalu sgt ada sale tp kebelakangan ni manjang sale jer kan..

Agaknya diorg tau yg banyak B2B nak kahwin cuti sekolah bulan 6 nnti.. so diaorg buat la sale utk penjimatan (jimat sgt ke?? hehehe)

So selamat bercuti pada semua LoVeLy ReaDeRs yg akn bercuti esk.. pd B2B, leh la kita semua ambik peluang memenuhi shopping compleks & kedai2 berhampiran utk persiapan Big Day kita nnti.. hihihi..

Apapun, jgn terlalu membazir k.. ingat jugak utk persiapan slps kahwin nnti..
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

6 comments:

  1. selamat berhujung minggu dear. & saya tak sabar nak balik jb. hee. shopping tu, tengok kalau ada sale. hee

    ReplyDelete
  2. wee..N pon nk sopim gk..tp sopim kt mlake...za pon dtg...hihi

    ReplyDelete
  3. sedih...besok dah masuk kije balik..apsal sekejap sgt weekend ya?

    ReplyDelete
  4. thalhazlin, syokknya dpt blk jumpa yg tersayang kan..

    ReplyDelete
  5. N, u mmg kaki shopping.. hehehe..

    ReplyDelete
  6. eyriqazz, mmg cepat sgt masa berlalu kan.. xpuas cuti..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ