Friday, April 2, 2010

x SiHaT...


Hari ni selsema & batuk makin teruk.. sgt x tahan.. xleh nak fokus kat keje.. bersin xpayah ckp la, xhenti2..

Smlm cik adiey bising sbb aku x sht2 gak.. demam at the same time but dia dh ok, aku yg x ok2.. nak buat mcmne, aku ni mls mkn ubt..

Plus, kena mrh sbb asyik minum ais jer.. nak buat mcmne, aku xsuka air panas2, suka yg sejuk2 jer..

Then kena bebel dgn semua org sbb dh dekat nak kahwin x reti jaga kesihatan.. nak buat mcmne, dah nak demam.. bukan aku yg mintak..

Cepatlah ptg.. nak blk umh & rest puas2.. but msti mlm ni tido lewat.. since mlm ni my friends, Maher & Elmy nak tumpang tido kat LoVeLyHoMe.. so msti borak n gosip2 sampai pg.. sbtu bz nak ngemas LoVeLyHoMe.. ahad lak nak buat preparation utk LoVeLyDaY..

so bila nak take rest ni??

6 comments:

  1. xsihat ye??

    siannya...p klinik,kay. jgn lupa mkn obat.

    ReplyDelete
  2. jumpa doktor. sekarang org sibuk dok perkatakan tentang gelombang h1n1 yang kedua...so tc and get well soon.

    ReplyDelete
  3. THALHAZLIN, thank u so much..

    ReplyDelete
  4. kak nik, dh klinik.. but still x ok..
    apapun, thanks ye..

    ReplyDelete
  5. zainur, thanks dear.. really appreaciate it..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...