Wednesday, April 21, 2010

SoaL HaTi & PeRaSaaN


Salam to all my LoVeLy ReaDeRs..

Dah seminggu x update blog.. ada "kisah" nape akux sempat nak update blog.. but, xperlulah aku citer kat sini.. yg pntg semuanya baik2 jer..

Hujung mggu hr tu, aku & cik adiey ambil peluang utk spent time together.. (bukan setiap mggu spent time together ke? hehehehe).. tp kali ni dating yg menyelami hati masing2.. (ayat nak bermadah pujangga lak aku ni kan?? hehehehehe)

Sebenarnya, last week aku & cik adiey cuba mengingatkan kembali saat2 perkenalan kitaorg.. bila teringat balik semua kenangan tu, xsangka hubungan kitaorg blh bertahan sekian lama..

Syukur Alhamdulillah.. hbgn dr zaman sekolah bertahan sehingga hr ni.. semoga hbgn ni akn terus berkekalan dan diberkati Allah hendaknya..

Dating kali ni cik adiey byk sgt tanya ttg perasaan aku.. byk sgt persoalan ttg hati yg cik adiey tanya.. sampaikan aku rasa mcm mula2 bercinta lak..

Kitaorg sama2 cuba selami lebih mendalam perasaan cinta yg ada dlm hati masing2.. sama2 bertukar perasaan, luahkan segala isi hati yg terpendam..

Cik adiey kata if ada yg xpuas hati, bgtaulah supaya kitaorg leh baiki kelemahan tu demi hubungan yg lebih bhgia.. (mood tgh sentimental, so luahkan yg x puas hati pun cara romantik.. hihihi..)

Bila aku tanya nape dia tanya semua soalan tu, then dia ckp sbb dia terlalu menghargai hati dan perasaan aku.. (touching jap aku time ni.. hihihi..)

Sehari suntuk kitaorg dating dgn penuh soalan tentang hati dan perasaan.. rasa kebahagiaan tu makin memancar dlm hati aku..

Syukur pada Mu Ya Allah kerana kebahagiaan ini..

www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

10 comments:

  1. hahaha..ms luah perasaan..nk ckp yg x puas ati pon x smpai ati...

    x puas ati tu bes ckp time mara...hahahaha

    ReplyDelete
  2. tumpang hepy utk adieyza jgak..=)

    ReplyDelete
  3. faiz, terima kasih ye.. amin..

    ReplyDelete
  4. N, tp kalau tgh romantik2 xpuas hati pun nada romantis jer tau.. hehehe

    ReplyDelete
  5. fyza, thank u so much my dear.. doakan kebahagiaan hubungan kami ye..

    ReplyDelete
  6. hehehehehe....sweet je...bagus la cam 2...saling amik tahu..biler tahu...sesuatu hubungan akan lebih bahagia kan...:-)
    hope bahagia selalu..:-)

    ReplyDelete
  7. gee, betul tu dear.. kdg2 ada bnda yg kita x tau lg sebenarnya dr diri si dia..

    thanks doakan kebahagiaan kami..

    ReplyDelete
  8. marry, romantik eh? hehehe..tq2..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ