Thursday, May 2, 2013

Bila Wanita Mula Berkata ........


Wahai wanita-wanita di luar sana, rasanya betul tak apa yang tertulis kat atas tu? bagi aku, memang betul.. walaupun jarang sekali ianya berlaku dalam kehidupan aku sendiri, tapi aku boleh katakan perkara ni kebanyakannya betul..

Biasalah perempuan kan, mana suka cakap terus terang.. suka bagi hint2.. dapat lelaki (suami) yang faham, ok lah jugak kan.. tapi kalau dapat yang tak berapa nak faham maksud tersirat tu yang agak payah..

Contohnya, kalau kalau perempuan merajuk atau terasa hati, perempuan ni akan cakap "fine" untuk elakkan perkara tu jadi lebih besar.. tapi, besarlah harapan perempuan ni agar lelaki memujuk dan menenangkannya.. dapat yang faham, dapatlah pujuk rayu kan.. dapat yang tak faham? terus ambik penyapu sapu rumah laju2 dengan hati berlagu pilu.. hahahaha...

Salam sayang untuk semua!!

With love,
~ aDieyZa ~


www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

9 comments:

  1. hahahhaha..sngat2 tepat

    yang last tu x bleh tahan kan.. nampak sgt perempuan ni pedendam..hahahahah

    ReplyDelete
  2. hihi~ betul..betul..betul..

    ReplyDelete
  3. oke. go ahead!

    kih kih kih


    cik anita :)

    ReplyDelete
  4. setuju dgn last paragraph tu..kalau wanita ckp 5 dead-words ni bkn b'makna dia nak lancarkan perang ke apa ke..dia just tak nak besar2kan isu yg kecil tp dlm masa yg sama dia nak lelaki tu faham :)

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ