Thursday, October 27, 2011

Tutti Frutti Putrajaya



Petang2 dapat layan gambar makanan best kan.. 
 



Balik dari MotoGP hari tu, encik adiey belanja Tutti Frutti.. kiranya macam ubat hilangkan penat la.. 




           SEDAP!          


ada sesiapa sudi nak belanja saya?? hihihi.. perasan!
 
Photobucket
 

30 comments:

  1. tak pernah pun makan tutti frutti..
    sedap kah???

    ReplyDelete
  2. aku pun plan nak bawak anak2 mkn tutti ni...tapi sbb anak2 tgh batuk, cancel terus...huhu..

    ReplyDelete
  3. belum smpi ke sini lg..
    xtau bile..asik dok berangan jek

    ReplyDelete
  4. Bila lah nak ada kat nilai ni. Tak merasa lagi.

    -dakpink.blogspot.com-

    ReplyDelete
  5. wowiieeee..smlm ada jgk lalu dpn ni..tp tk sggah pon sbb tgh cri kedai nk mkn nasi dlu..ahha

    ReplyDelete
  6. tgk zana post sal tutti frutti nie tetibe teringin..huhu

    ReplyDelete
  7. naper lar ganu tak de TF ni..nak jugakkkk huhu..

    pssstt cantik watermark kamu ;)

    ReplyDelete
  8. arghh sedapnya! suka yogurt tutti fruitti tapi mkn time gaji je. sebab mahal lor hihihi.

    ReplyDelete
  9. huhuhu sedapnya.. x pernh lagi rasa makan kat tutti fruitti ni.. hehehe ketinggalan betul Queen ni kn?

    ReplyDelete
  10. mmg sedap TF ni...
    harga je yg tak brp sedap...hehe

    byk2 amik, byk la byr kan...

    ReplyDelete
  11. akk x nah try pun lg..brp henggit tu

    ReplyDelete
  12. Xpenah makan ramau kata sedap. Asna pantf ice huhu

    ReplyDelete
  13. miza tak pernah try lagi. selalu sangat lalu kat tutti frutti tapi setiap kali nak melangkah masuk mesti ada saja benda yang menghalang. hihi. nampak sedap tuh nak kena try nih :D

    ReplyDelete
  14. miza tak pernah try lagi. selalu sangat lalu kat tutti frutti tapi setiap kali nak melangkah masuk mesti ada saja benda yang menghalang. hihi. nampak sedap tuh nak kena try nih :D

    ReplyDelete
  15. kt aloq staq takdak pun menda nih.. bila nak merasa.. hurmm kna pi kl lah.. :)

    ReplyDelete
  16. sedapnya....ni buat makin hari makin teringin nie...sebab sampai ke hari ini masih belum merasanya...

    ReplyDelete
  17. kat mana ni zana? presint berapa?

    ReplyDelete
  18. patut aku mcm penah nampak je muka lelaki ni...hahaha upenya ko zana..napa muka ko lain ni?

    eh bestnya tutti fruity ni..nk g gak ah..putrajaya ea?

    ReplyDelete
  19. nyum3...baru makan minggu lepas...even kenyang tapi habis gak makan..ehhehe

    ReplyDelete
  20. lama tak pekena ... anak akak suka sesangat....

    ReplyDelete
  21. untungnya sis...kat KT xde..waaaaa

    ReplyDelete
  22. wah...bekas besau tu. misti rega hampir 50 ke lebih. mahal ni. akak baru makan skali je. tak mampu den nak makan selalu. sobss :D

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...