Wednesday, September 17, 2014

Cabaran 30 Hari Blogging

Dah lama tak mencoret cerita2 terbaru di blog kesayangan.. So sebagai usaha nak pastikan semangat berblogging tu kembali semula, sahut cabaran "30 Hari Blogging"..


InsyaAllah akan cuba marathon update entry sebab sepatutnya 17 September ni dah hari kedua cabaran ni bermula.. So kena update laju ckit la sebab dah tertinggal 2 hari kan..

InsyaAllah mulai esok akan publish 2 entry terus.. hari Jumaat publish 2 entry lagi.. So dapat la kejar cabaran ni..

Banyak topik menarik dalam cabaran ni.. So harap2 bila topik menarik, semangat nak update blog pun naik semula la yer.. Hihihihi..

Siapa yang nak join, masih sempat lagi ni.. Buat macam Zana pun ok, sehari keluar 2 entry terus untuk make sure sama tarikh sebenar cabaran ni..

So stay tuned untuk entry2 baru bagi merealisasikan "Cabaran 30 Hari Blogging" ni..

Zana Adieyza
https://www.facebook.com/zana.adieyza




www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

2 comments:

  1. Wah,...semoga berjaya marathon buat entri :)
    Topiknya best2!

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ