Tuesday, February 19, 2013

BE Pertama Tahun 2013 Daripada Nuffnang


Orang lain dah banyak dapat BE tahun 2013, aku ni baru dapat 1.. tapi oklah, dapat jugaklah merasa.. x dapat merasa pakai iPhone 5, dapat BE dari Digi iPhone 5 pun oklah kiranya.. hehehehe...

Sebenarnya BE ni dah lama dapat.. masa bulan Januari.. tapi aku lupa nak buat entry.. biasalah aku ni kan.. suka tangguh2 buat entry.. 

Mula2 hari tu nak cash out dah earning Nuffnang ni.. tapi, macam sayang.. hehehe.. tapi hari tu masa betul2 nak cash out la dapat BE baru ni.. so terus x jadi cash out.. tunggu dulu.. mana tau dapat BE baru lagi ke kan.. hahaha.. lagi2 lepas join event Nuffnang last week, so berangan la aku ni tetiba Nuffnang baik hati nak bagi BE lagi ke kan.. entry tentang event tu bulan depan la baru aku publish.. boleh gitu?? hahahaha..

TQ pada semua yang singgah blog x seberapa ni.. TQ untuk yang rajin tinggalkan komen kat entry2 aku.. aku hargai sangat2.. 

Salam sayang untuk semua!!

With love,
~aDieyZa~
Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

7 comments:

  1. ida pun dapat tadi.... adakah sebab kita pergi event ahad tuh? hahhaha

    ReplyDelete
  2. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ