Monday, February 4, 2013

Aktiviti Weekend Selepas Demam

Selamat pagi semua..
 
Hari pertama bekerja di bulan Februari 2013.. lepas bercuti 3 hari, mesti ramai yang mood masih bercuti kan.. normal la kan kalau kita dah bercuti lama mesti ambik masa cikit nak mulakan kerja dengan penuh semangat..
 
Cuti 3 hari kali ni memang dihabiskan sepenuhnya untuk memulihkan kesihatan diri.. Jumaat memang duduk rumah pagi sampai malam.. kemas rumah yang dah lama terbiar.. sejak demam rasanya mood nak mengemas rumah memang dah jauh menghilang..
 
Sabtu uruskan beli barang customer Shaklee.. lepas selesai uruskan pembelian vitamin customer, shopping la kan!! Sabtu tu makan KFC.. konon la nak try menu baru tu kan.. Golden Wrapping Chicken..
   
 
Rasanya? eeerrrmmmm, x berapa kena dengan tekak aku ni.. pedas + rasa herba yg kuat + ayam dibakar dengan agak kering.. yang aku suka jagung & cendawan tu jer.. hehehehe... ayam tu Encik Adiey yg habiskan..
 
Ahad, tengahari baru keluar rumah.. Encik Adiey ajak jalan Alamanda.. ramai giler orang kat Alamanda.. awal bulan semua orang sibuk nak shopping kan.. 

Balik Alamanda, mencari kedai yang jual cendol.. ada 3 gerai yang kitaorang sampai tapi cendol dah habis!! ada beberapa kedai yang tutup.. hampa sesangat aku!!! dari pagi teringin nak makan cendol.. petang ni mesti cari gerai cendol.. kalau x, boleh termimpi2 nanti.. *ini semua poyooooooo! hehehehehe..
 

Sekian cerita weekend saya.. weekend yang biasa.. tapi tetap happy sebab dapat shopping banyak barang peribadi.. anggap jer shopping tu terapi lepas demam... hehehehe..
 
Salam sayang untuk semua!!!
 
With love,
~aDieyZa~
 
 

Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

15 comments:

  1. saya pun dah rasa sabtu ari2...aah rasa pedas sgt....huhu...memang yang snack plate gak sedap...heeee

    ReplyDelete
  2. salam isnin
    singgah pagi
    apa khabar pagi ini

    ReplyDelete
  3. klu nak makan cendol..meh la g kedai mak nieyl...hehehe~

    ReplyDelete
  4. x jd lah BE nak merasa ayam KFC wrap tu sbb zana kata kurang enak..hehe.. kenny roasters lg sedap kan..?? hehe

    ReplyDelete
  5. semalam baru egt nk g alamanda.. tp xsempat sebab nk kemas rumah.. kalo x blh jmp.. eceh... hehe

    ReplyDelete
  6. a'ah...aritu pegi mkn golden chicken wrap tu pun rasa x kena dgn tekak

    ReplyDelete
  7. samalah kita..pedas sangat n ayamnya cam lembik jer

    ReplyDelete
  8. hubby plan baru makan ...tak sedap ke sebab ramai yang cakap ni he..he..

    ReplyDelete
  9. smua cakap x sdap..x jadi la try..hehehe

    ReplyDelete
  10. shopping kan terapi stress...tak gituuu...hehehe

    ReplyDelete
  11. Tak cuba lg yg itu...tak tau bape lama dah tak masuk kfc.huhuu

    ReplyDelete
  12. tak sedap ek? hari tu ida beli kepsi kat sabah. makanan sabah takleh masuk arr terpaksa langgar pantang larang fastfood.. ingt nak cuba yang baru ni, tapi nampak pelik, terus tak jadik.. mihaahhahahaa

    ReplyDelete
  13. akk tak try lagi ayam tu.. rasa macam tak suka je ni.. tak suka la kut tu. huhu :D

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ