Tuesday, February 5, 2013

Surprise Pavlova & Tempahan Pavlova Sekitar Putrajaya

Since aku dah pernah order pavlova dengan sorang rakan blogger ni, so aku nak jugak la bagi review cikit kan.. sharing is caring right? 


Aku tempah pavlova dengan Sal.. tau info pasal Sal jual pavlova ni dah lama.. tapi beberapa hari sebelum birthday Encik Adiey baru teringat nak tempah.. mula2 nak beli kek macam biasa.. tapi sesekali tukar mood ok jugak kan.. tu yang keluar idea nak tempah pavlova.. *saya bukan wanita yang pandai buat pavlova, jadinya saya tempah jer la.. hehehehe... 
Service? Tip top!! semua emel dan sms dibalas dengan sangat pantas! nak tambah best, boleh deal dengan Sal untuk buat surprise.. best oooo.. tu yang Encik Adiey terkejut bila tiba2 Sal datang rumah bawak pavlova tu.. seronok!! dah la penghantaran di hantar terus ke rumah.. siap bagi free yang cucuk "Happy Birthday" atas pavlova lagi.. best!!


Harga? Berpatutan! dengan buah yang melimpah ruah atas pavlova tu & dengan saiz yang memang besar tu, memang berbaloi2.. kita boleh pilih buah apa yang nak diletakkan kat atas pavlove tu.. Sal ni memang x kedekut langsung! merata2 dia letak buah.. sedapppppp..
Rasa? Sangat2 sedap! Kitaorang berulang-ulang kali makan pavlova ni tanpa cikit pun rasa jemu.. hehehe.. cukup2 manisnya.. cukup2 lembutnya.. cukup2 semuanya!! sedappppp..


So, kalau ada yang menempah, boleh tempah dengan Sal ni yer.. 
http://salmikhairil.blogspot.com/ .. korang boleh tengok blog Sal tu then tengoklah hasil air tangan dia yer.. semuanya nampak sedap & mengiurkan...

Ini bukan iklan berbayar yer.. aku buat review berdasarkan pengalaman aku sendiri.. kalau sedap, dah tentu kita review kan?? 

Salam sayang untuk semua!!

With love,
~aDieyZa~


Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

14 comments:

  1. wahhhh nak order lah nnt...kat puchong boleh hantar ke? hehe

    ReplyDelete
  2. Lama dah tak makan pavlova ni! sedappp. Sama lah kita, sama2 x reti buat.. hihi

    ReplyDelete
  3. sue x pnah pun makan pavlova.. [rase kesian kat diri sendiri] hehehe

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. ok jugak celebrate cara lain pulak kan..nmpk dekor pun cantikkk..

    ReplyDelete
  6. owahh..chinta pernah gak 2 kali tempah ngan sal ni...dah 2 kali kot...mmg puas hati kan zana..peramah lak tu orangnya...

    ReplyDelete
  7. terima kasih banyak2 zana..terima kasih jugak sebab sudi order dengan saya..malu pulak zana puji lebih2 ;p..apa pun tq so much sekali lagi sebab buat promosi utk kita.. ;)

    ReplyDelete
  8. fadh bru rase pavlova ni..mmg sedap ! org kata manisssss sgt tp bile mkn sekali dgn buah2 tu, adunan die sedappp sgt lah..manis2 masam..huhu

    ReplyDelete
  9. sal memang tangan memasak kannnn.... pasti sedap!

    ReplyDelete
  10. byk giler buah kalau i mkn buah je sebab i tak suka pavlova huhu

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ