Thursday, February 28, 2013

Crispy Popia vs Durian Crepe


Menu : Crispy Popia

Lokasi : Foodcourt Alamanda

Harga : RM3.20 satu gulung

Review : sedap.. tapi cepat muak jugak.. setiap kali datang nak beli mesti beratur panjang.. ramai sangat yang meng'order'nya.. nak sedap, makan dengan sos pencicah khas.. isi dalam popia memang padat! 




Menu : Durian Crepe

Lokasi : Ikano

Harga : RM10 satu paket

Review : kalau memang suka durian, gerenti kata sedapppp.. kulit nipis, cream dan durian cukup2 seadanya.. sorang makan 6 ketul pun masih belum puas.. sedappppp!


Salam sayang untuk semua!!

With love,
~aDieyZa~


Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

13 comments:

  1. selalu jgk anis makan crispy popia tu lau p alamanda..nnti kite set makan sesame kt alamanda ye zana..hehe

    ReplyDelete
  2. menriknya nmpk crsipy popia tue..

    ReplyDelete
  3. sampai sekarang mila belum pernah rasa durian crepe tu sadiskan ?

    ReplyDelete
  4. Saya sukakan kedua-dua nyaaaaaaaaaa..nyummmmmmmmm

    ReplyDelete
  5. nory selalu makan crispy popia kat sunway pyramid...sedappp jgakk...

    ReplyDelete
  6. as salam..lapar pulak bila baca entry ni...

    ReplyDelete
  7. Alahai, bila lah nak pi alamanda jumpa zana sambil makan popia ni.

    ReplyDelete
  8. sedapnya popia tu. i x mkn durian. hr tu kwn bwk durian crepe nak kasik rasa tp i dh sakit kepala bagai huhu

    ReplyDelete
  9. memang sedap..nak durian crepe..

    ReplyDelete
  10. sangat suka dengan crispy popia alamanda tu..!!nyum nyum

    ReplyDelete
  11. onie salu beli crispy popia kat ikea tu haaa,sedap gak,hehe

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ