Wednesday, February 27, 2013

WordLess Wednesday - Koleksi Fridge Magnet aDieyZa


Koleksi yang sebahagian besar adalah pemberian kawan2, boss2 dan keluarga tersayang.. beruntungnya saya di kelilingi oleh insan2 yang baik hati.. kalau nak tunggu koleksi peribadi jer, tunggu 10 tahun baru penuh kot.. hahahaha..

Salam sayang untuk semua!!

With love,
~aDieyZa~


Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

21 comments:

  1. salam zana.Apa kabar?Byk tu koleksi FMnya...bestkan kumpul FM ni :)

    ReplyDelete
  2. byknya FM....anis xleh letak FM kat bahagian bawah coz Airis suka tarik...so sume berkumpul belah atas je..hehe

    ReplyDelete
  3. makkk aiii...bestnya tgk, penuh gini..sy punya part atas je penuh, bwh tepi nan hado..

    ReplyDelete
  4. fuyoooooo...smp ke tepi fridge tuh pun ado..betul2 byk nie..hehehe

    ReplyDelete
  5. byk nyer.. akak nyer tak bule nak tunjuk ah.. ada kat bhgn atas ja. hihik. akak pun mostly org bagi. beli pun kalo gi tpt2 menarik tu ja. buat kenangan kata orang tu. akak mmg nak buat koleksi FM yg ada nama tempat2 je. Hikhik :D

    ReplyDelete
  6. hey...kita ada hobi yg sama la...collect fridge magent...best kan..x lepas peluang kalau tau kwn2 pegi oversea..mesti nak kirim :)

    ReplyDelete
  7. amboiii...banyaknyeee. samelah akak pun suke jugak tampal2 FM cenggitu. Akan tetapi semuanye selamat di hancurlah oleh putera kesayangan hehehe.

    Eh? tetibe termuncul pulak :p

    ReplyDelete
  8. ha...penuh satu esbok...
    mana nak letak lagi he..he...

    ReplyDelete
  9. banyak sungguh sampai nak penuh dah.. kt penuh kat atas jaa hahahahaha... bawah kosong lagi...

    ReplyDelete
  10. banyaknya...kita pun pengumpul fm..tiap kali g jenjalan kat satu2 tempat Sal akan beli satu fm untuk kenangan..

    ReplyDelete
  11. wow..meriah!!ni sok kalau dah ada anak...abislaaaaa...hehehe

    ReplyDelete
  12. waa... banyaknya koleksi.. teruja tengok... hehe..

    ReplyDelete
  13. banyaknye....jeles tengok..huhu..i pun tetiba jadi FM collectors secara tak sengaja ~disebabkan banyak kwan2 dan family yg bagi..tetiba cam suka plak..

    ReplyDelete
  14. aslkm...amboi banyaknye koleksi FM...penuh kiri kanan Fridge..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ