Tuesday, February 26, 2013

Fazura Duta Colgate Optic White vs BE Kedua Tahun 2013



Alhamdulillah.. ada jugak BE baru yang muncul dalam blog ni.. BE kedua di tahun 2013.. BE daripada Colgate Optic White.. 

Baru last week up entry tentang BE pertama di tahun 2013.. semalam masih menari2 lagi iklan tu kat blog aku.. buka akaun Nuffnang pagi ni tengok dah tamat iklan tu.. huhuhu.. x merasalah  beli iPhone 5 tu sebabnya hasil BE tu hanya cukup untuk beli 2 kali topup jer.. celah mana nak beli iPhone 5 kan.. hahahha.. 

Tapi, syukur Alhamdulillah sebab ada jugak BE yang sudi bertandang kat blog ni.. kalau selalu dapat BE ni, makin rajin la aku update blog.. hehehe.. TQ so much Nuffnang!!!

Time hujung bulan ni kan sibuk orang beli barang rumah sebab dah gaji kan.. so, boleh la beli Colgate Optic White ni.. korang tau x sape duta Colgate Optic White ni?? Fazura ok!! peerrrggghhh, duta habis cantik!! produk pun mesti baikkkk kan...

Salam sayang untuk semua!!

With love,
~ aDieyZa ~



Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

5 comments:

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ