Friday, February 8, 2013

Selamat Bercuti Semua!!

Selamat bercuti panjang untuk semua.. nampaknya sunyilah blog untuk tempoh beberapa hari.. yang dah balik ke kampung mesti kurang menjengah blog.. yang pergi holiday dah tentu2 seronok holiday dan bergambar sebab balik nanti nak masukkan dalam blog.. yang duduk rumah atau x ke mana2 dah tentu2 sibuk mengemas rumah & bershopping!

Pada yang x ke mana2, jangan risau.. time cuti perayaan ni merata2 ada sale.. pergi jer shopping untuk isi masa lapang.. kalau sampai area Putrajaya boleh roger2 saya.. bolehlah kita berjumpa.. hehehe..

Pada yang memandu pulang ke kampung, berhati2 di jalan raya.. ikut peraturan, elakkan memandu laju & melanggar lampu isyarat.. nanti kena saman rugi ooooo.. 

Pada yang pergi makan angin, selamat bergembira & menenangkan fikiran.. jangan lupa shopping fridge magnet then nanti boleh la bagi hadiah dekat saya.. eh?? hahahaha.. gurau jer..

Selamat bercuti semua.. jaga diri baik-baik yer semua..
 
 
Salam sayang untuk semua!!

With love,
~aDieyZa~



Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

11 comments:

  1. selamat bercuti.....x lek kg ker cuti panjang nie...:)

    ReplyDelete
  2. Zana,

    Dear...Yani balik Seremban Ahad ni, kalau ade rezeki dan terasa nak melencong ke KL@Putrajaya, Yani roger k? In shaa Allah...

    ReplyDelete
  3. amboii nmpak berseri2 zana skrg ni...
    adakah kesan pengambilan Shaklee...
    hehehe

    ReplyDelete
  4. selamat bercuti zana, saya tak balik kg pun...my laki kerja macam biasa je

    ReplyDelete
  5. ida ade zana..... jom kita ngedateeee

    ReplyDelete
  6. selamat bercuti...kite duk umah je la cuti pjg ni..poket dh kosong dek kundasang..hehe..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ