Tuesday, February 26, 2013

BLOGGER - Program Mesra Amal Blogger Bersama Anak Yatim

"Siapa sangka BLOGGER yang tiada apa apa, tiada penaja besar, tiada vvip, dan bukan dari institusi mane mane, boleh menyempurnakan majlis ini. Uztaz sangat terharu dan berterima kasih kepada semua." Sebaris kata Uztaz Hayaudin dari Rumah Amal Kasih Bestari.


BLOGGER.. ye, kami memang tiada apa.. tapi kami akan berusaha dan terus berusaha untuk memberikan apa yg termampu kami lakukan.. walaupun sekadar menulis di blog, tapi besar maknanya pada kami semua.. penulisan juga salah satu "sumbangan" yg amat bermakna..

Ikhlas drpd saya yg bergelar seorang BLOGGER!

Entry berkaitan event akan menyusul nanti.. sekarang ni cuba untuk belajar mengatur masa dengan lebih baik.. hope sangat x banyak entry yang tertangguh lama..

Salam sayang untuk semua!!

With love,
~aDieyZa~


Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

12 comments:

  1. bestnya..macam mana nak join? :)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..nampak happening ! mst best kan..

    ReplyDelete
  3. alhadulilah..
    walaupun tak boleh join tapi rasa kemerihannya

    ReplyDelete
  4. dah follow dahhh....
    best dpt kenal dgn kak zanaaa...

    ReplyDelete
  5. terima kasih zana sudi join event yang dianjurkan .. jgn serik nak join lagi ye! ;)

    ReplyDelete
  6. singgah dari blog mila...
    hehe nk cr blog2 kwn mse event umh ank yatim.

    salam kenal :)

    ReplyDelete
  7. thank you kak zana sudi join hari tuuuuu :)
    bak kata ida, jangan serikk yeeeee :p
    nanti kalau kak zana dah buat entry, roger yaya okehhhh

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ