Thursday, May 23, 2013

Fridge Magnet Jerami

Semalam terima 1 parcel daripada PnStoberi @ Kekda..


Teruja bila buka bungkusan ada Fridge Magnet (FM) yang diperbuat daripada jerami.. unik & menarik! yang pasti, Kekda beli FM ni masa hari Hari Kraf Kebangsaan (HKK) kat office dia.. 

Kekda hadiahkan FM ni sebab hari tu dia ada buat simple GA.. dia suruh teka dia akan holiday ke mana.. aku pakai teka jer yang Kekda nak ke Genting Highlands.. sekali, tekaan aku betul.. tu yang dapat FM ni.. suka sangat!!!

TQ Kekda untuk hadiah ni.. since now Kekda tengah "berehat panjang", so Zana doakan Kekda sihat selalu yer.. insyaAllah pasti ada kebahagiaan yang Kekda harapkan lepas "berehat panjang" ni..

Nota cinta: yang makin suka bila koleksi FM bertambah.. 

Salam sayang untuk semua!!

With love,
~ aDieyZa ~



Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

7 comments:

  1. Assalamualaikum.. kekda cuti panjang kenapa? lawa FM tu. sheila masih menunggu parcel dari kekda. hihihi. taniah zana, sama2 menang juga. hiewheiw ;p

    ReplyDelete
  2. simpan fridge magnet bebanyak.. QUeen punya FM semua anak dh buat main.. huhuhu

    ReplyDelete
  3. mila pun suka kumpul FM gak kalau bercuti kat mana-mana...

    ReplyDelete
  4. serius cantik FM tu..suka juga kumpul FM ni :)

    ReplyDelete
  5. tahniah zana...

    pautlah blog keda sunyi .. berehat panjang rupanya...

    ReplyDelete
  6. wow... uniq sangat.. :) cantekkkkk!!!!

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ