Wednesday, May 29, 2013

WordLess Wednesday - Rak Telur


Comel tak rak telur yang aku beli ni? 

Masa upload gambar rak telur ni dekat instagram & FB, ramai yang tanya aku beli kat mana.. sebenarnya, aku beli dekat Jusco jer.. masa tu tengah ada promosi, harga murah jer masa tu, RM10.. 

Bila tengok rak ni, aku rasa macam betul-betul membela seekor ayam yang berjaya bertelur.. hahahaha.. sape nak beli, try la ke Jusco.. rasanya banyak lagi tu.. 

Nota cinta : rak telur pun nak buat entry?? hahahaha.. 

Salam sayang untuk semua!!

With love,
~ aDieyZa ~
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

12 comments:

  1. wahhhhhhhhhhhhh,unik gilaaaaa,suka :D

    ReplyDelete
  2. rak telur yang cute. hehe. kreatif kan :-)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum zana, gila unik kot! nak juga beli! hehehheeeeee

    ReplyDelete
  4. rak telur lain dr yg lain.. apa salahnya buat entry .. seyes x perasan ada jual kat jusco hahahaha ..

    ReplyDelete
  5. kalau tambah bulu ayam sure jadi seekor ayam hehehe

    ReplyDelete
  6. So kiut! Kretip tol org yg cipta neh...

    ReplyDelete
  7. wahhh..cute plak tengok...hihi..

    ReplyDelete
  8. comelnyeeeeeeeeeeeeeeeeee zanaaaaaaaa.. nak jugakkkkkkkkkkkkkkkkk ;p

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ