Wednesday, May 15, 2013

WordLess Wednesday : Ayam

Check2 gallery phone pagi tadi, terjumpa gambar ni.. 


Ntah bila masanya Encik Adiey melukis gambar ayam dekat handphone aku ni agaknya.. ni mesti time handphone dia tengah charge then tak tau nak buat apa agaknya.. tak pun time tengah tension tak lepas level main game candy crush.. hahahaha..

Comel jer gambar ayam tu.. agaknya kalau ada anak nanti, Encik Adiey ajar tak anak lukis gambar ayam? ajar melukis kat handphone gitu.. jimat tak payah beli kertas lukisan banyak2.. hahahaha..

Salam sayang untuk semua!!

With love,
~ aDieyZa ~ 





Photobucket
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

12 comments:

  1. nasib baik jadi ayam hihihi....

    ReplyDelete
  2. aloh aloh chumel ayam color pink...hehehe

    ReplyDelete
  3. pandainya dia lukis kat handphone..sy ni jgn kata nak lukis..nak menulis kat handphone tu pun senget-benget jadinya :p

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum, hahahha pandai ady melukis ye! comel! hehehhee

    ReplyDelete
  5. hahaha, comelll je ayam ni..

    ReplyDelete
  6. hihi~comel je ekor ayam tuh..:P

    ReplyDelete
  7. hihi ada la rupa ayam kan.. ok la tu

    ReplyDelete
  8. ayam warna pink .. hihihihi ...

    ReplyDelete
  9. tau la binik suka pink, adiey pun tunjuk hebat dgn ayam pink die.hikhikhik...

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ