Wednesday, May 19, 2010

BerMesRa BerSaMa FFIL


Semalam sempat bermesra dgn future family in law (FFIL).. even sekejap but still happy..

Memandangkan abg kpd cik adiey pun stay kat Putrajaya, so senang la diaorg nak dtg jenguk.. kiranya, boleh singgah kat umh abg cik adiey & leh jugak singgah tgk aku kat LoVeLyHoMe..

(cik adiey, me, bakal mak mertua & bakal adk ipar)

So memandangkan diaorg just dtg kejap jer, so sempat belanja diaorg mkn jer.. nak blnja tgk wayang, mcm xde citer menarik lak yg sesuai utk ditonton..

Ayh & mak cik adiey sempat gak bincang ckit2 ttg persiapan kahwin kitaorg.. nmpknya persiapan keluarga cik adiey pun dh makin rancak.. Alhamdulillah..


(cik adiey, bakal abg ipar, bakal biras)


(bakal mak mertua, bkl adk ipar & bakal ayh mertua)

Hope kemesraan antara aku & FFIL akn berkekalan..


www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

12 comments:

  1. insyallah....doakn yg terbaik tuk zana n adiey ek....tngk mmg dh mcm menantu kesyangan dh zana nih...hekhek

    ReplyDelete
  2. bestnye..im yet to feel dat since mmg tak sempat pon nk jmpe2 ni masing2 bizi

    ReplyDelete
  3. wahh..masing2 same2 bz wat ops kahwin...

    ReplyDelete
  4. sonok kan....
    insyaallah akan berkekalan k..:-)

    ReplyDelete
  5. huiyo. besh nya dapat makan-makan dengan family mertua cam ginih. me tak pernah lagi makan kat luar cam ni. makan kat umah dia je. neves pulak nanti kalau dah kawin nak makan ramai-ramai. heheh

    ReplyDelete
  6. bestnya makan kfc ngn kuarga.. rase blackpaper kak? nyummmmm terliur akak petang2 nie tapi pose lak.. hurmmm sabo2 hihi

    ReplyDelete
  7. mrs ecam : thanks dear.. menantu kesayangan tu insyaAllah..

    tp yg penting hubungan dgn bakal biras sgt ok.. so 2,2 akn jd menantu kesayangan.. hehehe..

    ReplyDelete
  8. kay : mmg best dear.. xpelah if xsempat..

    but if ada masa terluang, make sure luangkan masa bersama keluarga bkl mertua k..

    ReplyDelete
  9. N : tp N msti makin bz.. zana ok lg kot.. hehehe

    ReplyDelete
  10. gee : thank u so much dear..

    ReplyDelete
  11. thalhazlin : zana biasa pun sbb dh 9 thn kenal cik adiey & keluarga dia.. nnti msti u pun akan biasa dgn semua ni..

    take ur time ye dear..

    ReplyDelete
  12. jivebumz : mmg best & terasa bhgia kak..

    a'ah, yg blackpaper baru tu.. sedap gak lah..

    nnti buka leh mkn KFC.. hehehe..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ