Monday, May 10, 2010

KaD KaHWiN & BunTinG DoNe By Me


Ingat lg x entry Kad Kahwin Done By aBah & Mak ni?

So last week aku gie la kedai kad kahwin ni.. nak check balik if ada kesalahan yg abah & mak terlepas pandang.. so far semua ok.. mmg abah & mak buat yg sehabis baik time tempah kad kahwin aku & cik adiey tu..

Sebabnya, kedai kahwin tu leh ingat semua details yg abh bgtau tanpa rujuk invois or resit.. bila aku tanya mcmne leh ingat, then org tu jwb,

"sbb u punya ayah sgt ecxited masa tempah kad kahwin u.. nmpk dia sgt happy.. mmg dia beria2 pilih kad kahwin yg cntik utk u"
(muka amoi ni pun excited bila citer ttg abah & mak)

Then discuss ttg bunting.. aku tunjukkan cnth bunting yg aku suke.. Alhamdulillah diaorg setuju utk buat design bunting mcm yg aku suke tu.. happy sgt..

So, 1/6 ni kad kahwin siap.. mmg x sabar nak ambik sbb msti excited bila nampak nama sndiri pada kad kahwin.. ye lah, selalunya nmpk nama org lain kan..

Bunting lak insyaAllah siap pertengahan bulan Jun.. hope design bunting adalah seperti yang aku & cik adiey harapkan..

6 comments:

  1. wahhhh nak amik kad kawin dah?? fara bulan ni baru nak tempah huhuhu

    ReplyDelete
  2. wahh..kad kahwin almost done ekk yunk...

    ReplyDelete
  3. farahfatihah, awal bulan 6 ni baru nak ambik kad kahwin tu dear..

    xpe, u cr masa yg sesuai then gie tempah k..

    make sure tempah kat kedai yg harga berpatutan k..

    ReplyDelete
  4. zana, u dh de pengalaman ni kan dear.. msti u dh rasa excited tu..

    xsabar tunggu giliran i lak.. hehehe

    ReplyDelete
  5. N, almost done gak la dear..

    awal bln 6 dh blh ambik.. hope semuanya ok.. doakan yg terbaik ye yunk..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...