Thursday, May 6, 2010

PaPeR BaG FroM BLC

Hari ni nak update tentang paper bag utk LoVeLyDaY nnti..

Aku ada order paper bag dr BasketLab Creative Favour (BLC).. aku order paper bag kat situ since harga mmg murah.. plus design mmg cun.. dr english concept sampailah tradisional concept..

Semalam dh dpt paper bag yg aku order.. puas hati sgt sbb mmg cun lah di mata aku ni.. hehehe..

(pic dr blog BLC)

Service BLC mmg superb.. semua msg aku dibalas dgn cepat.. penghantaran percuma lak tu.. hntr sampai depan pintu rumah dgn selamatnya..

Memandangkan harga & service yg mmg superb, x lama lg aku akn order doorgift yg bakal diisi dlm paper bag tu dr BLC gak.. sbbnya aku rasa selesa deal dgn diaorg.. sape xnak hrga murah & service yg tip top kan??

Misi aku seterusnya utk lekatkan TQ tag kat paper bag tu.. misi gunting TQ tag tu baru hbs smlm.. so mlm ni dh blh start lekatkan TQ tag tu kat paper bag..

Chaiyok2 zana!!

7 comments:

  1. basket kan...mmg lawa...tapi da beli dulu la...doorgift dier mmg lawa2..:-)

    ReplyDelete
  2. faiz, mmg cantik.. design dia cun.. kualiti bgus.. wrna mmg nampak mahal.. sukeeeeeee sgt..

    ReplyDelete
  3. gee, yup my dear.. x rugi beli tau.. sbb mmg murah n service mmg terbaik..

    zana suka sgt sbb dpt paper bag n doorgift yg cntk but murah..

    ReplyDelete
  4. wedding profesional videographer. get mysterious gift for 10 early bird bookings.

    kacang pixtures..we catch ur best moment..unlimited shot

    ReplyDelete
  5. cantek..wahh yunk..da siap ltk tq tag da..bagus2..semnagat2 ops kahwin..

    ReplyDelete
  6. N, mmg cntk kan yunk..

    nak lekatkan TQ tag ni mmg leceh ckit yunk.. so kena buat dr awal..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...