Tuesday, May 18, 2010

NZa WeDDinG CarD


Last week balik kerja check peti surat.. dlm banyak2 surat tu, ada 1 yg nmpk mcm menarik utk dibuka..

Mestilah menarik utk dibaca & dibuka isi kandungan surat tu.. sbbnya tu Kad Kahwin pRincEsS_N..

Aku mmg rajin baca blog N.. kiranya dia ni blogger tegar gak la sbb hr2 mesti ada entry..

Thanks pd N sbb sudi pos wedding card ni.. InsyaAllah kalau xde aral melintang, aku & cik adiey akn gie wedding N ni.. time tu cuti sekolah, mmg ramai member2 yg kahwin time tu..

So pd N, nmpknya hari bahagia dah makin dekat.. mulalah OPS DEBOR kan?? hehehe..

2 comments:

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...