Monday, May 17, 2010

NeW LaYouT


New layout!!!

Memandangkan skrg ni mood nak kahwin makin menebal dlm jiwa (gatal!!!) so aku tkr la layout aku..

Try cr yg dekat2 wrna tema LoVeLyDaY, but xdelah.. xkisah la kan..

Even aku bukanlah peminat wrna hijau & wrna tema majlis aku nnti pun bukanlah hijau, but rasanya ni lah layout yg sesuai dgn mood aku skrg..

Ok ke x??

X ok pun buat2 ok jer lah eh.. hehehehe..


www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

6 comments:

  1. ok..lawa la dear...x sabar ek..:-)

    ReplyDelete
  2. waaa..baru pagi tadi tengok lain..ni dah lain...!!! cantik2... !!2 thumbs up... :)

    ReplyDelete
  3. faiz, nice eh? tq2..

    nmpk tenang je kan..

    ReplyDelete
  4. gee: lawa eh? suke.. u lg excited kot sbb tarikh makin dekat..

    ReplyDelete
  5. aty: betul ke cntk layout ni dear? thanks ye dear..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ