Thursday, May 20, 2010

FFIL & PerMaTa HiJRaH

Masa FFIL dtg Putrajaya, sempat gak bwk diaorg try produk Permata Hijrah.. mmg syok jln2 dgn FFIL.. esp bila dh dekat2 nak LoVeLyDaY ni..

Bakal ayah mertua yg mula2 nak try produk Permata Hijrah ni.. memang dia ecxited nak try.. for info, bakal ayh mertua aku ni pakai cermin mata.. tu yg dia nak try sgt..

Then bakal adk ipar yg no 5 lak nak try.. sbb nmpk mcm best jer bila bkl ayh mertua aku guna produk tu.. dia pun pakai cermin mata & power pun agak tinggi, so mmg patut la dia nak try..

Bila tgk bakal ayh mertua & adk ipar try, aku terus pujuk bakal mak mertua try sekali.. even bakal mak mertua x pakai cermin mata, but kdg2 ada gak mslh xberapa nak nmpk..

Aku & adk ipar suka sgt time bkl mak mertua try produk Permata Hijrah ni.. sbb nmpk bibir bkl mak mertua sgt seksi.. hihihi.. nmpk comel!!!


(comelnya bakal mak mertuaku...)

Kiranya produk ni berkesan gak lah.. berdasarkan komen positif dr FFIL aku.. so kalau korang nak try, leh la.. harga pun berpatutan.. slmt mencuba!!

4 comments:

  1. hihihii smpt lg skodeng bibir bakal mk mntue ek...kui3 tp mmg de dngr gak produk permata hijrah nie mmg bgs....heee

    ReplyDelete
  2. bkesan ekk yunk...ley suh adek2 N try..gn Za skali..

    ReplyDelete
  3. mrs ecam, skodeng sbb comel la dear..

    mmg byk yg kata produk ni bgus..

    ReplyDelete
  4. N, zana x cuba so xleh nak ckp lebih2..

    but, based on pengalaman FFIL yg dh cuba, mmg berkesan.. leh jer try dear.. hrga pun x mahal..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...