Tuesday, May 25, 2010

BunGa SSF


Hye to all my LoVeLy ReaDeRs..

Lama xupdate blog.. sbbnya kat office ni byk sgt keje.. mmg xsempat nak buat entry baru..

So nak citer ttg last week program & progress persiapan LoVeLyDaY..

Sabtu lps, aku & Balqish, my best friend gie SSF kat jalan TAR.. Balqish ni merangkap pengapit aku for LoVeLyDaY nnti..


(me & balqish)

Niat utama nak cr bunga utk hiasan hntrn utk cik adiey nnti.. tema purple & white..


(kira bunga utk make sure 1 bunch ada 10pcs)

Susah gak nak cr bunga yg berkenan di hati.. cian gak kat Balqish sbb penat nak layan karenah aku.. dekat sejam barulah ada yg berkenan di hati..


(posisi tepi yg menampakkan aku makin chubby)




Buat masa ni, aku just beli bunga jer.. riben & hiasan lain akk aku yg akn beli sbb dia yg akn gubah hntrn aku tu nnti..

This week akn blk kampung utk hntr bunga ni since akk aku dh start nak gubah awal bulan 6 nnti..

Kalau nak suruh aku yg gubah, mmg ntah apa lah jdnya.. hehehe.. sbb aku mmg x kreatif.. tangan xde seni..
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

10 comments:

  1. wahh cantik2 nya bunga!!! kalau buat bunga tgn sesuai x?huh lama giler x g SSF

    ReplyDelete
  2. bunga ssf cantekk..tp aritu N pegi x de y N nk..last2 g THANK~Q...ley tahan gaks...

    ikut tips..1 bunch ade 10 bunga..good..

    ReplyDelete
  3. banyak nyer pilihan kan....
    lawa tau purple+ putih...cantik sngt...
    x pe..klu tangan x de seni...
    suh la org lain buat...mesti cantik kan nnti:-)

    ReplyDelete
  4. farah, cntkkan bunga2 tu? kat SSF semuanya bunga cntk2.. sweet jer..

    sesuai kot wat bunga tangan..

    apapun, kalau pandai gubah, msti cntk xkisah la utk bunga tangan or hantaran..

    ReplyDelete
  5. N, mmg ikut ur tips dear.. kalau x rugi jer bila x cukup 10kuntum in 1 bunch tu..

    ReplyDelete
  6. Gee, pilihan mmg byk & buat kita rambang mata.. hehehe

    xtau nak pilih yg mana.. purple & white nmpk romantis.. tu kata cik adiey la.. hehehe

    ReplyDelete
  7. murah2 x bunga kat ssf compare dgn tmpt len?

    ReplyDelete
  8. SSF?
    Mahal kan?

    Tapi betul2 cantik la

    ReplyDelete
  9. zainur, bunga kat SSF agk mahal ckit.. tp ada jer yg murah..

    cthnya mcm yg zana beli tu, 1 bunch ada 10 kuntum harga RM8.90 jer..

    pilihan x bape banyak but if ada yg menepati tema n konsep, mmg akn trs terpikat sbb bunga ssf mmg cntk..

    ReplyDelete
  10. fingercrossed, ada yg mahal, ada yg murah.. kena pandai pilih la..

    zana ambik yg murah jer.. x mampu yg mahal2.. hehehe..

    cantik mmg cantik sbb pilihan kat ssf mmg menarik..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ