Monday, May 10, 2010

TemPaH OuTFiT NiKaH


Last week, aku gie tempah outfit nikah.. tempah kat tailor yg mmg biasa kitaorg adk brdk tempah.. kata adk brdk semua perempuan, so mmg semua nak tempah kat tempat yg sama..

Time gie tempah ni, aku bwk akk aku yg no 4.. sbb aku perlukan idea dia sikit utk design outfit nikah aku..


Bila tunjuk je design apa yg aku nak, tailor tu terus senyum.. dia kata mmg sesuai design tu dgn badan aku ni.. just kitaorg ubh ckit idea since xnak terlalu seksi utk aku yg bertudung ni..

Time ukur utk buat outfit nikah ni, tailor ni kata pinggang aku dh kecik ckit.. alaaaa, nak ambik hati la konon.. padahal aku xrasa kecik pun.. makin chubby adalah.. hehehe

Outfit nikah akn siap 11/6 ni.. then leh la fitting utk make sure semuanya ok.. so ada masa sebulan be4 mjlis utk make sure outfit nikah tu sesuai kat badan aku yg chubby ni..

Aku buat design yg biasa2 jer.. xnak over2 sbb aku cadang nak pakai outfit nikah tu utk raya nnti.. jimat!!

Msti gak fikir jimat sbb kehidupan lps berkahwin pun pntg jugak kan?
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

4 comments:

  1. wahh dah menempah jugak...semoga lancar segala urusan :)

    ReplyDelete
  2. yes true dear..sederhana je..lg untung leh pkai blk nnti..hai i link u ye..link me back..

    ReplyDelete
  3. zainur, ni pun rasa dh lewat tempah.. nasib baik tailor tu terima tempahan lg.. hehehe

    sama2 kita doakan agar segala yg kita rancang berjalan lancar..

    ReplyDelete
  4. zielalala, kehidupan lps berkahwin tu lg pntg kan dear..

    i dh follow u dear.. thanks link i ye..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ