Wednesday, May 26, 2010

HunTinG BaRanG HaNTaRaN DoNe


Akhirnya, misi membeli brg hntrn selesai.. Alhamdulillah..

Padahal bukannya byk sgt pun brg hntrn yg perlu dibeli.. lgpun hntrn nnti 7 dulang berbalas 9 dulang je pun.. tp saje cr alasan nak kuar stp mggu utk dating tp guna alasan cr brg hntrn.. hehehehe

So lepas je blk dr SSF utk beli bunga, cik adiey lak ajak gie Jusco utk beli brg hntrn.. ada beberapa brg jer lg yg x complete..

Memandangkan Jusco tgh wat sale, so trs je la pilih mana yg berkenan di hati.. lgpun family bg tempoh sampai hujung bulan ni jer utk cr brg hntrn..

Lepas dh round & survey2, akhirnya aku & cik adiey berjaya utk beli brg hntrn.. even 4 brg jer, but puas hati sesgt2..

Kali ni cik adiey jer yg pilih.. sbb kalau nak tunggu aku yg pilih, mmg lmbt la.. asyik nak survey jer, belinya tdk.. hehehe


So lps ni leh la bwk brg hntrn ni blk kg.. akk aku dh x sabar nak gubah hntrn tu.. aku just tau siap je nnti..

Pada B2B yg gubah & hias sendiri hntrn tu, mmg aku tabik la.. sbbnya gerenti korang kreatif.. jeles dgn B2B yg DIY sana-sini.. korang mmg rajin & superb la..
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

6 comments:

  1. yang, bukan rajin la, tp teruja hahaha kalau bleh pelamin pun nak DIY

    ReplyDelete
  2. bestnyer ko ek....tau siap jek nnti hntrn ko tu...hihihihi..aku dl kwn2 yg tlg gubah n buat..aku x kretip...aku tukang tngk jek n bli bhn kwn2 yg gubah...besh ms duk umh bujang dl...memori2...hihiihi

    ReplyDelete
  3. farah, leh jer DIY pelamin.. pelamin utk nikah.. hehehhe..

    zana teruja tp x leh DIY sbb mmg x kreatif la dear..

    ReplyDelete
  4. mrs ecam, dh akk nak buatkan so kita terima lah.. lgpun nak harap zana, mmg xkan jadilah hntrn tu.. hehehehe

    ReplyDelete
  5. N, tq dear.. tp bukan zana yg deco.. hehehehe..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ