Thursday, May 27, 2010

BunGa HanTaRaN LaGi..

Misi membeli bunga hantaran lagi.. 

bunga hantaran

Sambungan dr entry bunga SSF..


So smlm lps blk kerja, cik adiey ajak gie beli bunga utk hiasan hntrn lagi.. kali ni bunga utk hiasan hntrn dr pihak cik adiey utk aku..

Memandangkan dh petang, so gie yg dekat je lah.. kitaorg gie kdai bunga Fah Lean yg kat Balakong tu.. kedai bunga ni selalu gak masuk mjlh pengantin..

Kedai ni mmg pemborong bunga.. so hrga mmg murah sesgt.. lgpun skrg diaorg wat sale sampai 70%.. mmg semuanya murah..

Even dh 3 kali gie sini but kali ni sale betul2 membuatkan aku jd rambang mata.. sale sana sini ye..

Then trs cr bunga ikut tema.. tema pink & white.. kalau dh namanya pink, sah2 la byk pilihan kan?? so just cr yg sweet di mata & mengikut budget..

Memandangkan ni bunga hiasan hntrn utk aku dr cik adiey, so semua bunga adalah pilihan cik adiey.. aku just follow jer..

Kedai ni tutup pkl 7mlm.. so xleh la lama2 kat situ kan.. kalau ikut hati mcm nak beli jer bunga utk hiasan LoVeLyHoMe.. but cik adiey kata lain kali je la sbb masa dh suntuk..

So pd B2B, sempat lagi u all terjah kedai ni since sale diaorg sampai 31/5/2010 ni.. mmg sale sana sini!!!

10 comments:

  1. lorr..smpai 31/05 jek ke..x smpt..wawawa..my mom nxt month br nk dtg sini..owhh..pasrah

    ReplyDelete
  2. sy suka g sane..masa tunang brg2 hiasan hantaran beli kt sane..lgpn senang sy singgah otq dr opis ke umah..

    ReplyDelete
  3. seronok kan mbli bunga ni..ops kahwin..ops kahwin..

    ReplyDelete
  4. hi..apa beza bunga ssf tu ngn bunga plastik biasa??nampak mcm sama jer..huhuhu mcm mana nak identify??hihiihih

    nice blog too..i've linked u!!:)

    ReplyDelete
  5. erin, xpelah dear.. xde rezeki.. but if hari xde sale pun still harga diaorg murah..

    ReplyDelete
  6. zielalala, ssf mmg best.. kalau blh mmg semua nak beli tp kdg2 ssf x byk choice..

    ReplyDelete
  7. N, mmg seronok dear.. tp u msti lg seronok..

    ReplyDelete
  8. Q, kat ssf pun ada bunga plastik.. depends u nak bunga yg btl2 plastik or yg mcm zana beli tu jenis kapas.. lembut ckit.. tp hrga lebih kurang sama jer..

    ReplyDelete
  9. ritu elya gi ssf..tapi tak bnyk ebrkenan ngn bunga2 nye kat sana....hu3
    salam perkenalan dear:)

    ReplyDelete
  10. elyaelmo, kat ssf mmg x byk choice utk bunga but if ada yg betul2 kena dgn tema & budget mmg harus grab cepat2..

    salam perkenalan juga ye dear..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...