Monday, June 13, 2011

Cuti Untuk Shopping Raya

Hari ni aku cuti!! Syok betul bila dapat bercuti ni kan.. lagi2 cuti hari Isnin.. terus no monday blues.. huhuhuhu..

Hari ni ambik cuti sebab nak shopping keperluan untuk raya nanti.. orang lain dah start shopping keperluan raya lama dah, tapi aku baru terhegeh2 nak shopping raya.. risau part baju raya la pulak.. jangan tailor x ambik tempahan lagi sudah la.. huhuhu..

Minggu lepas dah bincang dengan encik suami tentang warna tema untuk raya tahun ni.. happy sangat sebab encik suami setuju dengan warna tu.. happy berganda2!!!

P/S: tahun kedua beraya sebagai seorang isteri.. mungkin juga tahun kedua beraya berdua.. sabar & redha dengan ketentuan-Nya..

16 comments:

  1. mak ai..zana bercuti tuk shopin raye? hehe..awalnyer...?? D..tak shoping mende pon..maklumlah baru jek lepas abes mjlis kawen..sengal2 bdn pon tak ilang lagi...poket pun dah kering kontang..heheh...so, preparation raye thn ni...takde kot..haha...biase2 aje..

    ReplyDelete
  2. bestnyer shopping raye..
    sib baik baju raye dah tempah..siap dah pun..tinggal nak amek jer..tema tahun ni hijau kekuningan...(^__^)

    ReplyDelete
  3. waa...dh nk shopping utk raye ek...nor xshopping ape pn lg...tema pn xtau tema ape...tnye husband,die jwb nth ler...adoiii...tp bj utk nopal dh order...hahaha...igt nk cari bj melayu plak utk nopal...paling koman pn beli siap trs...rasenye sejak kawen mmg beli siap trs n shopping last minit...kali nie xtau la...bnyk preparation nk kene buat n duit pn bnyk nak pakai...huhuhu...

    ReplyDelete
  4. wahhh..dah mula nak shoping tuk raya tu..semanagt tul...(jeles la)..hahaa

    ReplyDelete
  5. hehe..sonok bace entry awk neh, tringat time sy dulu2, teruja sgt...

    ReplyDelete
  6. insyallah ada rezeki nanti. tahun depan mana tahu bertiga kan..

    ReplyDelete
  7. bila ku kata cinta, xdelah awal sgt.. sbb banyak lagi keperluan nak beli.. thn lps pun zana buat persiapan ala kadar sbb baru lps kahwin.. so thn ni nak buat meriah cikit..

    ReplyDelete
  8. mama dhia, tema hijau yer.. sejuk mata memandang.. hihihi

    ReplyDelete
  9. nor, zana susah nak beli yg dh siap.. sbb saiz badan ni ha.. hahahaha.. husband lak mmg x suka beli yg siap.. dia lg suka tempah..tu yg kena beli awal tu..

    ReplyDelete
  10. axuerha, zana lg teruja.. huhuhu

    ReplyDelete
  11. N, sesekali ambik cuti mmg best!!!

    ReplyDelete
  12. faiz, xdelah awal sgt.. lg 2 bulan jer pun..

    ReplyDelete
  13. etiey, insyaAllah kak.. doakan utk zana yer..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...