Tuesday, June 7, 2011

Miss My Blog!!


Lama dah x update blog.. semuanya gara2 persiapan untuk audit 5S.. hari ni audit dah habis, so barulah free untuk update blog.. sebelum audit, jangan kata nak update blog, nak blogwalking pun x sempat.. tu yg dah lama x tinggal jejak kat blog korang.. sorry yer..

So petang ni nak transfer semua gambar dari kamera.. esok senang cikit nak update entry2 baru.. sedih jugak aku kat blog ni.. kalau dulu selalu jer aku update cerita2 baru.. sekarang ni seminggu 2,3 kali jer aku update.. so sorry my dear blog!!


Petang ni nak cuba balas kunjungan korang.. rindu nak blogwalking.. nak cuba balas komen2 dari blogger yg sudi tinggalkan komen kat blog ni.. hope ada kesempatan untuk semua tu.. harap2 boss x panggil la hari ni.. beberapa minggu sebelum audit pagi tadi memang penat sangat.. hari2 fikir untuk audit.. sampai termimpi2 sebab risau.. so petang ni memang nak hilangkan tension & penat tu..

P/S: harap2lah jangan ada gangguan..


www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

12 comments:

  1. hye kakak ku jangan lega sngt ujung bulan ni MPC plak kak yg audit...hheheheh

    ReplyDelete
  2. ooo... patutlah sepi je...

    ReplyDelete
  3. xsabar nk tamatkan penderitaan ni...

    ReplyDelete
  4. fara, MPC dtg lagi ok drpd auditor dtg.. kalau auditor, 2 jam nak kena melayan.. MPC setakat 15 minit jer.. huhuhu

    ReplyDelete
  5. NM02, semuanya sbb 5S kak.. kalau x, mmg rajin jer zana update blog.. huhuhu..

    ReplyDelete
  6. dakcik, S terakhir adalah SERABUT!! hihihi

    ReplyDelete
  7. bunga, patutlah senyap jer eh..

    ReplyDelete
  8. cik mary, bukan sajer2 nak senyap tp ada sebab yg menghalang..

    ReplyDelete
  9. anuar, tau x pe.. zana dah x tahan lagi.. asyik fikir 5S jer..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ