Thursday, June 16, 2011

PHD Putrajaya

Aku x pasti sama ada aku yg terhegeh2 baru tau pasal PHD kat Putrajaya ni atau memang benda ni baru lagi.. best bila dapat tau yg ada Pizza Hut Delivery kat Putrajaya ni.. yg pasti dapat info best ni dari blog BFF aku.. terima kasih kak untuk info best ni!!!



P/S: Lepas ni x payah susah2 nak gie Alamanda untuk beli Pizza..

24 comments:

  1. nor dpt flyers last week...nmpk PHD nie kt P15 last month...order xtau lg...he3x...

    ReplyDelete
  2. eh dah ade ye....yes,suke sbb lps ni xyh susah2 naik bas g alamanda semata2 nk mkn bnde alah ni hehe

    ReplyDelete
  3. kat website pizza pun boleh beli voucher kan..

    ReplyDelete
  4. dikk akak pun baru tahu huhuhu

    ReplyDelete
  5. uolls terus upkan entry pasal ni eh..hehehe

    ReplyDelete
  6. yeay!!!, barulah ada pilihan. takdela makan dominos je kan..=p

    ReplyDelete
  7. kalau order tu, delivery sekali kat rawang eh...ekekekek...

    ReplyDelete
  8. ler baru tau ker??? dah lama tau tapi tak pernah lagi beli pastu suru hantar...

    ReplyDelete
  9. salam kenal. thanks follow blog akak.

    eh dh ada delivery yerrr, best ni. pasni x yah sesak2 kt Alamanda lg

    ReplyDelete
  10. oh pizza hut..bilalah nak wujud di langkawi ni,,,

    ReplyDelete
  11. oooowwwhh PHD ni baru yeh, sebab hari tuh akak ade nampak PHD ni kat area opis. Patutla baru nak ade gamaknyer huhuhu.

    boleh test nanti nih, dan jawabnyer maaaakin malas la mau kuar pegi beli makanan sendiri nanti nih hiks

    ReplyDelete
  12. nor, zana baru dpt flyers tu jugak.. tunggu gaji boleh la order lebih cikit.. hihi

    ReplyDelete
  13. faiz, nape makan x belanja aku?? huhuhu

    ReplyDelete
  14. ika, lps ni call jer k.. jimat masa & tenaga.. hihihi

    ReplyDelete
  15. kasut pink, betul tu.. print jer kupon kat website then boleh la beli dgn harga yg lbh jimat!!

    ReplyDelete
  16. ieda, samalah kita kak.. cian kita ketinggalan keretapi, baru jer tau kan..

    ReplyDelete
  17. CTM, itu haruslah.. sharing info kan tandanya caring..

    ReplyDelete
  18. kak ana, betul tu.. lps ni boleh tukar2 selera kan..

    ReplyDelete
  19. wahida, jauh sgt la kak nak delivery ke rawang tu.. hahahaha

    ReplyDelete
  20. dwaty, zana baru tau.. ketinggalan keretapi la zana ni kan.. hahahaha

    ReplyDelete
  21. syariza, thanks follow zana jugak..

    lps ni x payah susah2 gie alamanda, call jer terus sampai...

    ReplyDelete
  22. suri, kat sana xde pizza ke? ciannya..

    ReplyDelete
  23. mappiau, kalau nak beli tu jgn lupa beli lebih kak.. lps tu hantar utk zana cikit k.. hahahaha

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...