Wednesday, June 15, 2011

GA Lagi?

Tetiba hati ni rasa nak buat GA lagi la.. dulu masa kali pertama nak sambut birthday encik suami, aku ada jugak buat GA.. so untuk kali pertama nak sambut ulang tahun perkahwinan yg bakal muncul, aku rasa elok jugak kalau buat GA..

Tapi ada ke yg sudi join? Maklumlah, blog aku ni bukannya popular sangat.. so nak dapat penyertaan untuk join GA ni susah la jugak kan.. nak buat GA simple2 jer la macam tu, supaya ada yg join.. boleh x macam tu? hehehehe..

InsyaAllah next week la aku buat entry untuk GA tu.. buat GA untuk tempoh sebulan supaya ada yg nak join.. hahahaha.. kalau buat sekejap, nanti x ada yg join sebab blog ni bukannya popular pun, so ntah orang tau aku buat GA ke x.. huhuhu..

P/S: Since GA ni untuk satu tarikh yg istimewa, hadiahnya pun kenalah istimewa kan.. nak bagi hadiah apa erk?

16 comments:

  1. cubalah buat GA tu.. mana tahu ramai yang berminat nnt..

    ReplyDelete
  2. zana, nadia sokong.....buatla GA.... nadia tgk blog zana ramai jgk yg komen....

    ReplyDelete
  3. buat la zana...eka sentiasa support zana ;)

    ReplyDelete
  4. esok akak akan buat GA..join ye...

    ReplyDelete
  5. kite pon nak support jugak kamoo punya ga tu... cecepat buat eh.. invite tau nanti.. hikhik.. thanks folo kite... kite folo kamu balik tau!

    ReplyDelete
  6. salam adieyza..klu buat GA gerenti ramai yg join.K.atie pon baru habih buat GA..legaaaa!!

    ReplyDelete
  7. buatlah..rmai yg suka join..mmg tgh laris GA ni mcm pisang panas :)

    ReplyDelete
  8. hah! bolehlah kali ni akak join. yg lama tu tgk2 dah terlepass..:)

    ReplyDelete
  9. hanis, nnti zana cuba buat k..

    ReplyDelete
  10. nadia, thanks sokong zana!!! xdelah ramai sgt yg komen.. blog nadia lagi ramai.. blog zana ni biasa2 jer.. yg pntg zana hargai komen2 tu semua..

    ReplyDelete
  11. wahida, zana dah join GA akk!!!

    ReplyDelete
  12. myamyza, thanks support zana.. thanks jugak follow blog zana.. keep in touch!!

    ReplyDelete
  13. k.atie, insyaAllah zana akan buat.. cuma x sure lagi nak bagi hadiah apa..

    ReplyDelete
  14. mrs fiza, harus buat la gitu.. mmg laku sbb mcm pisang goreng panas kan.. hihihi

    ReplyDelete
  15. kak ana, nnti zana buat akk join k.. hihihi..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...