Saturday, June 11, 2011

Photo Book Promotion


Masa tengah blogwalking, terjumpa photo book promotion ni.. nampak menarik!! ada sesiapa berminat boleh la grab promotion ni.. aku x pernah tempah dengan Pixajoy ni, tapi nampaknya promotion kali ni memang menarik.. sebelum ni pernah grab photo book promotion dari Kedai Gambar Kami.. memang puas hati bila ada photobook album ni..

P/S: ada rezeki nak cuba grab promotion album dari Pixajoy ni..

www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

4 comments:

  1. nampak menarik...errmmm..
    photobook tu camne ek? huhu...

    ReplyDelete
  2. heheh..xtempah kot..hahakah..:)

    ReplyDelete
  3. axuerha, mmg menarik dear!! photobook tu akan jadi mcm majalah or buku.. so gmbr lbh terpelihara..

    ReplyDelete
  4. bunga, tempah la kan utk zana.. hihihi

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ