Monday, June 13, 2011

Hadiah Pink Frame Untuk Follower


Entry yg telah disimpan lama.. kisahnya dah lama terjadi tapi baru hari ni berkesempatan nak cerita.. sangat teruk ini tuan blog yer.. sorry sebab korang terpaksa layan cerita basi dari tuan blog.. huhuhu..

Cerita ni tentang follower yg bertuah.. Liya, follower yg ke 200 untuk blog aku ni.. masa baca blog Liya ni, agak terkejut.. sebab dari gaya penulisan macam aku dekat sangat Liya ni.. lepas berbalas e-mail, baru aku tau yg Liya ni keje satu Kementerian dengan aku.. cumanya lain Bahagian jer.. patutlah terasa dekat jer.. hihihi

Disebabkan kesibukan yg teramat sangat gara2 5S, so masa agak terhad untuk jumpa Liya ni.. bila ada kelapangan, terus call Liya untuk jumpa bagi dia hadiah.. tu pun jumpa sekejap jer.. hope ada kesempatan untuk jumpa Liya lagi nanti..

Thanks Liya sebab sudi follow blog zana!! hope Liya suka dengan hadiah tu.. zana suka warna pink, sebab tu zana beli frame warna pink.. hihihi..


Thanks jugak sebab sudi buat entry khas tentang hadiah tu.. keep in touch ok..

P/S: sayang & hargai sangat semua followers aDieyZa's Blog!!!



www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

20 comments:

  1. Alah, rugi jd follower awal2 klu x dpt frame...hehe

    ReplyDelete
  2. wowy...liya ke yg dpt present ke 200 tu? hehe..suke pink ek? patutlah segala nya pinky..lady in pink

    ReplyDelete
  3. biase la tu kak zana...ayu pun sll wat perkara yg sama,...bila nk jd follower den?xsudi ke?hehehe

    ReplyDelete
  4. hehe..terima kasih..

    tapi betul mmg kena hargai..:)

    ReplyDelete
  5. wah cantik,ika pun suke pink hehe...tahniah utk follower ke 200 tu ;p

    ReplyDelete
  6. alololo bestnyer dapat hadiah uhuk uhuk, nak jugekkk lorrrr hehehe

    ReplyDelete
  7. kasut pink, hihihi.. kelakar la u ni dear..

    ReplyDelete
  8. faiz, kalau ko yg jd follower bertuah tu, xkan la aku kejam sgt nak bg ko frame colour pink.. huhuhu

    ReplyDelete
  9. tiefazatie, mmg comel dear!!

    ReplyDelete
  10. bila ku kata cinta, zana mmg suka pink.. tp xdelah semua benda nak pink.. huhu

    ReplyDelete
  11. ayu, akk dah follow blog ayu k..

    ReplyDelete
  12. bunga, penghargaan tu mmg penting sgt!!

    ReplyDelete
  13. cik jue, nak jugak eh.. try survey kat jusco k..

    ReplyDelete
  14. ika, suka pink jugak eh.. samalah kita dear..

    ReplyDelete
  15. mappiau, akk nak hadiah kena jumpa zana dulu la.. hahahahaha..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ