Wednesday, June 8, 2011

Pengapit Encik Suami Kahwin!!


Hari ni aku nak update tentang aktiviti masa weekend hari tu.. hari Ahad aku & encik suami pergi Muadzam Shah, Pahang.. ada majlis kahwin yg penting untuk dihadiri.. majlis kahwin pengapit encik suami.. disebabkan masa kitaorang kahwin 3 hari berturut2 dia bertungkus lumus untuk majlis kahwin kitaorang, so haruslah kitaorang pergi majlis kahwin dia kan..

Sampai Muadzam pukul 12.. terus makan sebab pagi x sempat nak breakfast.. makanan adalah super sedap!!! sedap sampai lupa nak snap gambar makanan.. tapi memang serius sedap.. teringat2 sampai sekarang..

Pengantin mula berarak pukul 1.30 tghr.. seronok jer waktu ni sebab teringat kenangan kitaorang kahwin 10 bulan lepas.. sekejap jer masa berlalu.. sekarang ni pengapit encik suami dah kahwin.. tinggal pengapit aku jer belum lagi, single & available.. hihihi..




Untuk Cha & Ima, Selamat Pengantinn Baru!!! Semoga kekal bahagia hingga akhir hayat..


P/S: gambar tuan punya blog bersama pengantin x sempat nak transfer lagi.. tapi rasa segan pulak nak upload gambar terbaru sebab makin booolat.. hihihi


10 comments:

  1. hahaha...tu lah..dok cari lah juga..mane gambar tuan punya blog

    ReplyDelete
  2. pengapit pengantin pempuan masih single & available ke?

    majlis meriah :)

    ReplyDelete
  3. tahniah,
    sweet je warna biru...

    ReplyDelete
  4. bagus zana....menghargai kawan, sangat penting...

    ReplyDelete
  5. tahniah, selamat pengantin baru.

    ReplyDelete
  6. wahhh..blue..
    dlu pnh dngar org2 tua kata klu jd pngapit org kawen nanti susah nk dpt jodoh..nyata sume tuh tipu..haha

    ReplyDelete
  7. hahahaha samelah kite kalau dah makin bOOOOOlat osah maleh eh nak enterprem gambar kan. hahahaha

    ReplyDelete
  8. tuan punya blog menyorok erk? haha..

    ReplyDelete
  9. selamat pengantin baru..

    ne terasa nak kawin jugak neh..hehe

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...