Wednesday, June 22, 2011

WordLess WednesdaY




Semoga kami dikurniakan "rezeki" sendiri.. InsyaAllah..

20 comments:

  1. insyaAllah... kesabaran itu penting

    ReplyDelete
  2. insyaallah dikk banyakkan berdoa .. allah sentiasa mendengar .. :)

    ReplyDelete
  3. Aminnn..
    tips _ asid folic , susu ,buah- buahan...tiap2 hari tau...insyallah ada lah tu nnt...:)

    ReplyDelete
  4. Aminn...
    tips zana kena amalkan asid folic , susu n buah-buahan tiap2 hari..insyallah...:)try tauuu...

    ReplyDelete
  5. insyallah..huhu..by da way, comey umah baru awk..huhu

    ReplyDelete
  6. nak juga...kita sama2 doa utk diri masing2 ya... :)

    ReplyDelete
  7. comelnyeeeeeeee bdak kecik tueeeeee hehehe...rase nk geram2

    ReplyDelete
  8. mudah-mudah cepat ye dikurniakan "rezeki" tue...cuba adiyza search berkenaan "waktu subur". Mana la tau semasa kita bersama pasangan kita bukannya waktu subur tue yang susah nak melekat. kayrul dulu kecewa gak sebab lambat pregnant terus search dalam internet berkenaan "waktu subur"..senang kita nak merancang...

    ReplyDelete
  9. insyaallah banyak2kan berdoa dan berusaha yer dik

    ReplyDelete
  10. aminnnnn...insyaallah dik mudahan dipermudahkan rezeki utk zana dan suami yea. sabar yea :).

    ReplyDelete
  11. eh2,dah cm anak sendiri dh hehe...

    aminn,insyaAllah pasti ada andai sudah tertulis,sabar ye kak :)

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...