Monday, June 20, 2011

Rumah Baru aDieyZa


Siapa yg perasan sesuatu yg baru kat blog ni?? Siapa yg perasan tu, korang memang terbaik la!! Mesti rajin singgah blog ni kan.. hihihi.. Hari ni mood nak blogging makin berkobar2.. semuanya gara2 sesuatu yg baru tu.. senyum sampai ke telinga bila tengok blog sendiri.. terus feeling2 romantik..

Aku suka sangat dengan header baru blog aku ni.. paling best sebab header ni hadiah dari seorang teman blogger yg sememangnya kreatif & baik hati..

Nadia, seorang teman blogger yg sangat baik hati sebab sudi hadiahkan header yg super cute untuk blog ni.. header kali ni merupakan header kedua hasil tangan daripada Nadia.. memang happy sangat2!!!!


Header blog yg lama merupakan hadiah yg istimewa dari Nadia jugak.. Nadia hadiahkan header tu masa awal2 perkenalan kitaorang.. so sweet!!!

Nadia, thanks sangat2 untuk header ni.. zana suka sangat!!

P/S: Bila ada header baru, semangat nak blgging terus memuncak!!
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

30 comments:

  1. sweeeeetttt sangat!!! su suke sebab warna pink...hihii

    ReplyDelete
  2. mmg cantik kak..simple je..dan jelas menunjukkan blog akak :)

    ReplyDelete
  3. so sweet...!! nak jugak...hehe..

    ReplyDelete
  4. nadia tu guna apa ya nak buat header??? dah lama nak tukar..

    ReplyDelete
  5. dah ngam dengan blog....thank you so much zana utk entry neh..terharu sbb zana suke...


    dwaty: nadia gune adobe illustrator

    ReplyDelete
  6. wooo... tukar langsir lagi ye... mcm nak sambut raya plak. hehehe

    ReplyDelete
  7. shuke2....cantik sgt,ika suke pink kaler hihi

    ReplyDelete
  8. sangat sweet umah baru die..pink lg...

    ReplyDelete
  9. auuuwwwww...pink la uolls..wuuuu.bau cat lg ni kot..hehehe

    ReplyDelete
  10. cantik2...

    pink gitu...

    ila suka...hehe

    ReplyDelete
  11. cantekkk... fav kaler ain lak tu..hu3

    ReplyDelete
  12. lembuttt hati bile akak masuk sini hiks

    ReplyDelete
  13. waawaaa..santek2!pinky gitu..;)

    ReplyDelete
  14. cantik! asalkan pink..mama ske je.. :)

    ReplyDelete
  15. cik azizah, simple but nice kan..

    ReplyDelete
  16. anie, sweet kan.. nak jugak eh.. zana x pandai buatkan.. huhuhu

    ReplyDelete
  17. dwaty, nadia guna adobe illustrator.. try la tanya nadia if ada apa2 nak tanya ttg header tu.. nadia sgt baik, mesti dia akan jawab soalan dr dwaty tu..

    ReplyDelete
  18. faiz, itu seharusnya.. sbb pink kan.. x kan nak suruh blog lelaki pakai pink pulak..

    ReplyDelete
  19. nadia, ur welcome dear.. zana yg patut ucap terima kasih sbb nadia sudi buat header yg super cantik ni utk zana.. sweet!! zana suka sgt..

    ReplyDelete
  20. NM02, langsir pink gitu.. hahaha

    ReplyDelete
  21. ika, akk lagi suka sbb pink!! hihihi

    ReplyDelete
  22. mama dhia, sweet sbb hadiah dr seseorang yg sweet.. hihihi.. pink tu mmg menjadikan blog ni bertambah sweet.. hihihi

    ReplyDelete
  23. ila, suka eh? zana lagi suka..

    ReplyDelete
  24. ain, suka pink jugak eh? samalah kita..

    ReplyDelete
  25. chique-jah, pinky itu yg buatkan sweet kan.. hihihi

    ReplyDelete
  26. mama gee, suka pink jugak eh.. samalah kita.. serasi!

    ReplyDelete
  27. mappiau, baguslah kalau akk lembut hati masuk blog zana.. masuk blog ni selalu k.. hihihi

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ