Thursday, June 16, 2011

Usop Wilcha DJ Hot FM


Pagi ni dengar Hot FM macam biasa.. cumanya hari ni banyak gelak sebab Usop Wilcha jadi DJ.. gelak2 bila dengar Usop Wilcha baca info traffic.. agaknya kalau tersangkut dalam traffic jammed pun boleh hilang stress bila dengar Usop Wilcha baca info traffic tu.. hihihi..

"KITA BAKOR JER"

Trademark Usop Wilcha ni memang hebat.. dari budak kecik sampai ke warga emas, rasanya semua tau trademark Usop Wilcha tu kan.. sampaikan aku gie Kursus Induksi pun penceramah selitkan lawak Usop Wilcha ni.. dekat office ni pun kalau ada isu yg hangat mesti gunakan trademark Usop Wilcha tu..


P/S: Lepas ni, pagi2 mesti makin ceria sebab dengar Usop Wilcha ni jadi DJ Hot FM..

www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

14 comments:

  1. yelah zana..usop wilcha ni dah jd fenomena pulak..

    dulu...takde org pon nak kenal dia...skang ni..sume nak amik dia...

    ReplyDelete
  2. salam adieyza...aritu jemput usop wilcha kat TV9...gelak sorang2 k.atie tgk!

    ReplyDelete
  3. tak dgr lagi hot fm..
    minat giler ngan si usop ni...

    ReplyDelete
  4. hah betul ke dia jadi DJ hot fm??
    HAHAHAHAHAH..
    pukul bape?

    ReplyDelete
  5. eh dh jd DJ lak erk,ika xdgr pun..nk dgr la lps ni hehe ;p

    ReplyDelete
  6. bila ku kata cinta, kalau dah glamour mmg semua org berebut kan..

    ReplyDelete
  7. NM02, tau xpe.. rating mencanak naik la lps ni..

    ReplyDelete
  8. k.atie, ye ke? zana x tgk la pulak..mesti kelakar kan..

    ReplyDelete
  9. wahida, lps ni dgr hot fm selalu k..

    ReplyDelete
  10. aqmal, betul la.. dia siaran pagi dgn farah tu..

    ReplyDelete
  11. ika, lps ni rajin2 dgr radio tu k..

    ReplyDelete
  12. faiz, ko pun dgr eh.. kelakar la dia jd dj kan..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ