Tuesday, December 22, 2009

Aku Jumpa Santa Claus!!

Betul ke kalau jumpa Santa Claus boleh dpt hadiah?

Jawapannya btl.. buktinya aku jumpa Santa Claus hr tu.. then aku mntk hadiah dr Santa Claus tu.. dia bg aku Chocolate Ferrero Rocher..


Korang msti tertnya2 kat Malaysia ni ada Santa Claus ke eh? kat oversea Santa Claus ada janggut putih yg panjang kan? ala2 dh tua ckit kan? gemuk2 ckit kan? Santa Claus versi Malaysia lain ckit tau..

Santa Claus versi Malaysia dia xde janggut putih yg panjang, xgemuk & dia muda lg ooo.. xcaye? cuba tgk picture Santa Claus versi Malaysia ni

-
-
-
-
-
-
-

hehehe..

4 comments:

  1. santa claus lelaki la marry..

    klau ada yg perempuan leh gak kita jd santa sama2.. huhu

    ReplyDelete
  2. yunk....jeles awk asikk dating..xpe2..tggu weekend ni..

    ReplyDelete
  3. N, xde makna u nak jelous2 yunk..

    dating biasa2 jer..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Selamat Datang 2016

Assalamualaikum.. Selamat datang 2016.. Semoga tahun 2016 ni akan membawa lebih banyak berita gembira buat kita semua.. 5 bulan menyep...