Wednesday, December 30, 2009

Rezeki Akhir Tahun & Tahun Baru

Baru sekejap td dpt good news from Bhgian Pengurusan Harta (BPH).. penantian selama 4 bulan akhirnya berakhir.. syukur alhamdulillah.. ini adalah rezeki akhir tahun & juga rezeki utk tahun baru 2010..

For info, aku baru je ditawarkan rumah kuarters kat Presint 15 Putrajaya.. dh lama gak apply since baru masuk keje hr tu.. akhirnya permohonan aku berjaya.. alhamdulillah..

Even dpt apartment tingkat 8, aku terima dgn hati terbuka.. xdelah nak demand2 sgt.. bukan umh sendiri pun.. kalau umah sendiri nak cari rumah teres.. insyaAllah akn berusaha utk memiliki rumah sendiri suatu hr nnti..

Presint 15 ni dh dekat jugak dgn Bangi.. blh la lps ni biasakan diri dgn area Bangi lak.. hehe.. td time call cik adiey, bukan main suka lg dia.. sekurang2nya kitaorg leh hias & masukkan brg kat umh tu be4 we all kahwin July nnti..

InsyaAllah next week aku akan settlekan hal rumah ni.. tp xdelah beria nak masukkan barang semua sbb aku nk fikirkan E-Day dulu.. after E-Day baru fikir ttg rumah tu.. hope everything berjalan seperti yg dirancangkan.. amin..
www.tips-fb.com

Thanks for reading. All Rights Reserved by Adieyza.

4 comments:

  1. yunk..ajar N cane nk apply..semi gov x ley kan..?? kne fully gov je kan?? nk suh Za apply..

    ReplyDelete
  2. zana..nie rezeki org nk kawen.. mmg murah rezeki yunk..
    i am happy for u dear.!

    ReplyDelete
  3. N masuk laman web Bhgian Pengurusan Harta (BPH).. klick kat bhgian permohonan kuarters.. rasanya utk fully govt jer.. xpun, N call tanya kat no ni, 03-88800128 (Puan Norliza)..

    ReplyDelete
  4. marry, maybe kot rezeki nak tunang & kahwin.. hehe..

    now makin pening.. budget utk tunang, kahwin & rumah.. kena manage duit btl2 ni..

    ReplyDelete

Thanks pada yang sudi meninggalkan komen.. really appreciate it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Photobucket
© Templates Designed by | ✿ Nurulchumel's Properties ヅ